Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:17 | 22/01/2015

 

Θα σας αναφέρω ένα περιστατικό που με συγκλόνισε.Χτές πήρα τον υιό μου από το δημοτικό σχολείο και μου είπε ότι δύο συμμαθητές του δεν φάγανε στο σχολείο γιατί η μαμά τους ξέχασε να τους βάλει φαγητό.
 

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ενημέρωσε ότι υπάρχουν κρούσματα υποσιτισμού στο σχολείο.Άκουγα έναν πολιτικάντη στη τηλεόραση εν όψη εκλογών,ότι αυτά είναι λαϊκισμός και ότι η κυβέρνηση με τις πολιτικές της προωθεί την ανάπτυξη.Σίγουρα ο εν λόγω πολιτικός στα ιδιωτικά κολλέγια που πάει τα παιδιά του δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας.

Τον άκουσα επίσης να αναφέρετε στους ένστολους βάζοντας θέματα ανύπαρκτα και κατασκευασμένα,δηλαδή ότι θα γίνει αφοπλισμός τους εάν επιλέξουν άλλον στη κάλπη, με σκοπό να τρομοκρατήσει.

Όμως η φτώχεια είναι αυτή που πρέπει να μας τρομοκρατεί,με όλες της τις συνέπειες και αυτή πρέπει να πολεμήσουμε όλοι,απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που την αυξάνουν στη κοινωνία μας και που οδηγούν τους πλούσιους να γίνονται πλουσιότεροι και τους φτωχούς φτωχότεροι.

Οι συνδικαλιστικοί φορείς των ένστολων πέραν των ιδιαίτερων και δικαίων αιτημάτων που αφορούν τα επαγγελματικά μας ζητήματα αλλά και καθένας εργαζόμενος στα σώματα ασφαλείας πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στην φτωχοποίηση του λαού μας αλλά και για την επανάκτηση της αξιοπρέπειας του και τώρα αλλά και μετά τις εκλογές. 


Μαργετάκης Εμμανουήλ 

Αντιπρόσωπος ΕΑΣΥΑ/ΠΟΑΣΥ-Μέλος Α.Π.ΑΣ.Α.(Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Ασρτυνομικών Αθήνας)
 
apasa.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis