Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:57 | 25/05/2018

Η Mia Khalifa είναι μία προσωπικότητα που έχει τραβήξει αρκετές φορές τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Αρχικά με τη μικρή μεν αλλά επιτυχημένη καριέρα στη βιομηχανία του πορνό. Στη συνέχεια με τις λεπτομέρειες για αυτή την καριέρα και το πόσο μίσησε την απόφασή της να ασχοληθεί επαγγελματικά με την πορνογραφία, αλλά και τις απειλές που δέχθηκε από το ISIS.

[custom:google-ads]

Τώρα η πρώην πορνοστάρ έκανε μία κίνηση «συμβολική», όπως είπε και η ίδια, η οποία έγινε viral στο Twitter και προκάλεσε συζήτηση. Λόγω των απειλών που δεχόταν είχε αγοράσει μία καραμπίνα για την προστασία της, όμως η μάστιγα με τις μαζικές δολοφονίες στις ΗΠΑ, την έκανε να αναθεωρήσει την άποψή της.

Έτσι αποφάσισε να παραδώσει το όπλο της σε έναν αστυνόμο, τον οποίο κάλεσε σπίτι της, λαμβάνοντας μέρος στο πρόγραμμα «safe destruction», στο οποίο οι πολίτες τα παραδίδουν, προκειμένου να μειωθούν ανάλογα περιστατικά που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Clipboard02

Η ίδια πόσταρε στο Twitter της μία φωτογραφία με τον αστυνομικό γράφοντας: «Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο. Ευχαριστώ την αστυνομία του Όστιν που ήρθε για να πάρει το όπλο μου για ασφαλή καταστροφή. Η κίνηση αυτή είναι συμβολική, αλλά αν όλοι μας κάναμε κάτι μικρό, θα αλλάζαμε τον κόσμο». Νωρίτερα είχε γράψει: «Παραδίδω το όπλο μου στην αστυνομία σήμερα και αφήνω τον μέρο που το είχα άδειο, όπως άδεια είναι και τα κρεβάτια όλων αυτών των παιδιών που έχουν χαθεί. Δεν είμαι ενάντια της δεύτερης τροπολογίας, είμαι ενάντια στους αμέτρητους θανάτους παιδιών», έγραψε χαρακτηριστικά.

Clipboard01

Δεν ήταν λίγοι όμως αυτοί που διαφώνησαν με την πράξη και, μεταξύ άλλων, δέχτηκε σχόλια όπως: «Τώρα τι θα κάνεις αν σου επιτεθεί κάποιος. Αυτός ο καλός αστυνομικός που στέκεται ωραία στην κάμερα θα χρειαστεί κατά μέσο όρο 7 λεπτά για να φτάσει σε εσένα. Δεν ήταν έξυπνο αυτό που έκανες».

Clipboard03

 

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis