Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 23/12/2015

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 19-12-2015 , η Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών .

Συγχαρητήρια στο Διευθυντή της Δ.Α.Α.Α. Α/Δ ΣΔΟΥΚΟ Μιχαήλ και στους Αστ/κούς Διευθυντές ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟ Αριστείδη και  ΚΟΝΔΥΛΗ Χρήστο για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης , δημιουργός της οποίας ήταν η Α/Υ ΒΑΣΙΛΑΚΗ Δήμητρα , η οποία μαζί με τους συνεργάτες της πρόσφεραν σε μικρούς και μεγάλους 4 ώρες χαράς και δημιουργίας , με προβολή ταινιών , δημιουργία Χριστουγεννιάτικων καρτών , face painting , δώρα που μοιράστηκαν από τον Άγιο Βασίλη και ατελείωτο γέλιο με το μάγο και ταχυδακτυλουργό της εκδήλωσης.

Τα συγχαρητήριά μου  ως  Γεν. Γραμματέας της ΕΑΥΝ/ΑΑ  στους εμπνευστές ,  δημιουργούς και σε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής  της εκδήλωσης που γίνεται για πρώτη φορά.

Είναι παρήγορο ότι σε τέτοιες δύσκολες στιγμές που περνάει η Χώρα μας , κάποιοι σκέφτονται τα παιδιά και την επαναφορά του χαμόγελου στα παιδικά πρόσωπα τους.

 

 ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤ/ΚΩΝ ΥΠΑΛ. ΝΟΤ/ΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis