Η Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. στον Αστερόκοσμο και το εργοστάσιο σοκολάτας στην Θεσσαλονίκη

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΡΧΙΠΥΡΑΡΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ.
Η Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. στον Αστερόκοσμο και το εργοστάσιο σοκολάτας στην Θεσσαλονίκη

 

Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τα παιδιά των Συναδέλφων Πυροσβεστών στον Αστερόκοσμο και στο εργοστάσιο Σοκολάτας στον χώρο της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Αθανασόπουλος Χρύσανθος.

Η είσοδος των παιδιών των Συναδέλφων-μελών της Ένωσης, ήταν ελεύθερη τόσο στον Αστερόκοσμο όσο και στο εργοστάσιο σοκολάτας και τους υποδεχόταν τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.

20141227_131947

DSC_0190

DSC_0195

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης,τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης και τα παιδιά τους μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια σε όλους τους επισκέπτες της Δ.Ε.Θ. για τα προληπτικά μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνουν για την χρήση θερμαστρών σε οικίες.
Μια ενέργεια που σχολιάστηκε θετικά απο όλους τους επισκέπτες των περιπτέρων.

DSC_0197

20141227_130919

Το μέρος που επιλέχτηκε για την εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα φιλόξενο και εορταστικό σκορπίζοντας ζωντάνια,σε όλα τα μικρά παιδιά.
Μάτια που έλαμπαν από χαρά….χαμογελαστά πρόσωπα…στολίδια και ευχές συνέθεσαν το σκηνικό της Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Εντός του χώρου υπήρχαν παγοδρόμια,δημιουργικά εργαστήρια,carousel,τραμπολίνο,συγκρουόμενα και πολλών ειδών παιδικά παιχνίδια.
Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν σε όλες τις δραστηριότητες και απόλαυσαν στιγμές διασκέδασης και παιχνιδιού.

20141227_131011

20141227_131909

Όλοι οι γονείς Συνάδελφοι που παραβρέθηκαν στην γιορτινή εκδήλωση της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. ευχαρίστησαν τα μέλη του Δ.Σ. για την πρωτοβουλία τους, αντάλλαξαν τις θερμότερες ευχές τους για τις γιορτές και ανανέωσαν το εορταστικό ραντεβού για την επόμενη χρονιά με την ευχή να είναι πρωτίστως υγιείς και ευτυχισμένοι.

 

http://www.eypspkm.gr