Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:58 | 23/06/2016

Το θέμα είναι πρωτοφανές,  εξαιρετικά σοβαρό και λαμβάνει χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία (επεισόδια στην Γαλλία,  επεισόδια στην Αττική – Εξάρχεια, καταστάσεις υπό πίεση στα hotspot κ.α.)

Η κατάργηση άλλων υπηρεσιών με ίδιο ή παρεμφερές αντικείμενο (όπως η ομάδα ΔΕΛΤΑ), το bullying με στοιχεία ¨ εκφοβισμού ή έκθεσης ¨ που δέχονται καιρό τώρα όσοι εκτελούν υπηρεσία στην υπηρεσία αυτή, σε συνδυασμό με την διατυμπανισμένη φιλοσοφία της πολιτικής ηγεσίας περί εκδημοκρατισμού, όπερ υπονοεί, ότι έως τώρα οι δράσεις των αστυνομικών αυτών, δεν ήταν οι δημοκρατικότερες κ.α …. ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ σε βάρος των  ΜΑΤ (για τα οποία ο λόγος)  ένα μηχανισμό ¨αφόρητης  πίεσης ¨ σε καθ΄ένα ξεχωριστά και σε όλους μαζί , αλλά και κάτι ακόμα ποιο επικίνδυνο … προδιαθέτουν πολλούς (ξέρετε ποιους)  να ερμηνεύσουν πάγιες και δοκιμασμένες τακτικές και κανόνες εμπλοκής των αστυνομικών αυτών δυνάμεων, σε βάρος τους, ακριβώς γιατί πρέπει να λάβει σάρκα και οστά ο εκδημοκρατισμός και να υλοποιηθεί ¨με χαλασμένη πυξίδα ¨ κάτι το διαφορετικό .

Στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά ¨ξεχείλισε το ποτήρι ¨, έσπασε η ψυχική διασύνδεση της υπηρεσίας αυτής …. με αιτία τον γνωστό  πειθαρχικό έλεγχο που φέρεται να αποτέλεσε την αφορμή.

Εδώ ίσως υποβόσκει και μια μεθόδευση, ήτοι, να αφεθούν να προκληθούν τέτοια φαινόμενα προκειμένου να δυνηθούν  συγκεκαλυμμένα στον ¨εκδημοκρατισμό ¨ …. μη χάσουμε και τους ψήφους δλδ

Σίγουρα   όμως, υπάρχει  μια ¨ συγκεκαλυμμένη ηθική αυτουργία ¨ σε συνδυασμό με μια έλλειψη διορατικότητας.

Όλος αυτός ο μηχανισμός πίεσης ήταν καιρό τώρα γνωστός, η λειτουργία του αποδεκτή, οι συνέπειές του αναμενόμενες στα πλαίσια ¨του ενδεχόμενου δόλου ¨, και σε καμία περίπτωση της ενσυνείδητης αμέλειας, παρά ταύτα όμως ….. δεν επιταχύνθηκε η «αναδιάρθρωση »

Το όλο αυτό ελαφρυντικό,  θα πρέπει ηθικά να επηρεάσει έντονα τους πειθαρχικούς κυρίως δικαστές για έναν επιπλέον σοβαρότερο λόγο…. η κοινή γνώμη πλέον ξέρει.

Όλα αυτά θα πρέπει να οδηγήσουν σε τέσσερα πράγματα .

Οι αστυνομικοί, να μην πέσουν στην παγίδα … να μην τους κάνουν την χάρη δηλαδή … δείξτε την  ¨υπομονή που σκάει γάιδαρο ¨

Να μην γίνουν δεκτές οι αιτήσεις μετάθεσης που έχουν υποβληθεί στην ΓΑΔΑ , υπό τις παρούσες συνθήκες.

Να ολοκληρωθούν ταχύτατα οι πειθαρχικές διαδικασίες. Γνωρίζουμε ότι οι δικηγόροι των αστυνομικών ¨είναι ψυχικά μαζί τους ¨

Να ξεκαθαρίσει η φυσική κυρίως ηγεσία τους νέους ¨κανόνες ¨ εμπλοκής της απαραίτητης αυτής και νευραλγικής υπηρεσίας

Εάν δεν γίνουν τα ανωτέρω βήματα … θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και τότε … όποιος σπέρνει ανέμους, θα θερίζει θύελλες.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

 

*Η ανωτέρω επιστολή αναγνωστών εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του policenet.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis