Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 22/08/2016

Οι “τομείς άμυνας”, οι “κλαδικές” την εποχή της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ που μετά επί ΝΔ μετονομάστηκαν, υποτίθεται ότι ΘΑ λειτουργούσαν ως συμβουλευτικά όργανα των ηγεσιών των κομμάτων που “υπηρετούσαν” στα θέματα Άμυνας. Μόνο αυτό δεν έκαναν…

Όσο ζούσαμε στην εποχή του …ονείρου όλα αυτά περνούσαν στα ψιλά. Πολύ κακώς…Γιατί οι “τομείς”, οι “κλαδικές”, οι “ΟΚΕ” ή όπως αλλιώς ονομάστηκαν και ονομάζονται έπαιξαν με τις καριέρες και τις ζωές ανθρώπων. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις τις κατέστρεψαν.

Στα χρόνια της κρίσης όμως πάει πολύ μερικοί κομματικοί απόστρατοι να συνεχίζουν να ζουν στην “χώρα του ονείρου” και να θέλουν με “βυζαντινές ραδιουργίες” να καθορίζουν την πορεία και την σταδιοδρομία αξιωματικών! Αυτό είναι απαράδεκτο. Ακόμη πιο απαράδεκτο βέβαια είναι ότι έχουν την ανοχή και ίσως και την συνεργασία ηγεσίων των Γενικών Επιτελείων! Κάποιοι δεν θέλουν να χαλάσουν χατήρια, γιατί υπολογίζουν την επόμενη μέρα που “το κόμμα μπορεί να έρθει στην εξουσία”!

Ευθύνες έχει και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος που ενώ έχει λάβει σχετικές ενημερώσεις για τις παρεμβάσεις που γίνονται από συγκεκριμένο κομματικό χώρο ο οποίος χρησιμοποιεί και την Ηρώδου του Αττικού, δεν “τραβάει αυτιά” και δεν βάζει τέλος σ΄ αυτά τα υπόγεια παιχνίδια. Παιγνίδια από τα οποία θα την πληρώσουν για ακόμη μια φορά τελείως άδικα στελέχη των ΕΔ.

Κάποιος πρέπει να αποφασίσει να “σπάσει αβγά” μ΄ αυτή τη διαχρονική “γάγγραινα” των “κομματικών απόστρατων”.

Θα επανέλθουμε σύντομα, γιατί θα δοθεί αφορμή για να ειπωθούν τα πράγματα και με το όνομά τους…Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτής της μικρής “κάστας” είναι και η αλαζονεία. Θεωρούν ακόμη ότι είναι στο απυρόβλητο και μπορούν να παρεμβαίνουν όπως και όποτε θέλουν. Είναι αυτή η ίδια αλαζονεία που τους κάνει να πιστεύουν ότι δεν τους έχουν πάρει χαμπάρι…

 

 

 

www.militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis