Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:15 | 07/04/2019

Ρεκόρ συλλήψεων κατέχει μια 37χρονη γυναίκα από το Όρεγκον που έχει κάνει το κρατητήριο δεύτερο σπίτι της.

Το πιο πρόσφατο παράπτωμά της έλαβε χώρα την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου όταν έκλεψε ένα ασθενοφόρο την ώρα που το πλήρωμά του παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε μια γυναίκα που είχε χάσει τις αισθήσεις της.

[custom:google-ads]

Το περιστατικό συνέβη στο Ρόουζμπεργκ και η Κρίστι Λιν Γουντς οδήγησε για σχεδόν 50 χιλιόμετρα το ασθενοφόρο με περιπολικά να την κυνηγούν.

Δε δίστασε μάλιστα να πέσει πάνω σε ένα από αυτά, τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό.

Τελικά οι αρχές κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ασθενοφόρο χρησιμοποιώντας λωρίδα καρφιών και να συλλάβουν την κατηγορούμενη.

Η πρώτη της αντίδραση όταν τη συνέλαβαν ήταν «γ%^&&* πάω φυλακή» ενώ όταν της ζήτησαν το λόγο για τον οποίο έκλεψε το ασθενοφόρο απάντησε: «Γιατί το άφησαν ξεκλείδωτο;».

Για το τελευταίο της κατόρθωμα η Γουντς αντιμετωπίζει 14 κατηγορίες μεταξύ άλλων για επίθεση, παρεμπόδιση του έργου των διασωστών, φθορά ξένης περιουσίας και επικίνδυνη οδήγησης.

Αυτή ήταν η 39η φορά που η 37χρονη συνελήφθη από το 2011 έως σήμερα - η όγδοη μέσα στο 2018!

Συνολικά της έχουν απαγγελθεί 114 κατηγορίες οι περισσότερες εκ των οποίων αφορούν διατάραξη της τάξης, καταπάτηση και φθορά ξένης περιουσίας, παρενόχληση και παραβίαση περιοριστικών όρων.

Η σχέση της με τις αρχές ξεκίνησε στις 6 Δεκεμβρίου του 2011 καθώς τότε καταγράφεται η πρώτη της σύλληψη αν και δεν της είχε απαγγελθεί κάποια κατηγορία.

Από το 2013 και έπειτα ωστόσο η κατάσταση σοβάρεψε και η επίσκεψή της στο αστυνομικό τμήμα και στο κρατητήριο έγιναν όλο και πιο συχνές.

Προς το παρόν η 37χρονη κρατείται και περιμένει να μάθει τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει μετά το τελευταίο της παράπτωμα καθώς επίσης και την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσής της.

Όχι ότι θα αλλάξει κάτι.

Άλλωστε όπως λένε «συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια»...

Πηγή: newsbeast.gr
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis