Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:42 | 29/04/2017

Λιγότερα fillers και επεισόδια που θα εστιάζουν σε έναν χαρακτήρα

 

Ένα μεγάλο παράπονο των τηλεθεατών και των fans του The Walking Dead φαίνεται πως θα διορθώσει η επερχόμενη 8η σεζόν της σειράς. Αυτό δεν είναι άλλο από τα "filler" επεισόδια που γεμίζουν ιδιαίτερα τις τελευταίες σεζόν και παρουσιάζουν κυρίως ιστορίες που εστιάζουν σε έναν χαρακτήρα. Λόγω του ότι πλέον έχει ξεσπάσει κανονικός πόλεμος μεταξύ των ομάδων των Rick, Negan, Ezekiel, Maggie και Jadis, η Season 8 το The Walking Dead δεν θα έχει την πολυτέλεια να χρονοτριβήσει με τέτοιες ιστορίες, όπως αποκάλυψε ο showrunner, Scott Gimple: 

"Λόγω του γεγονότος ότι η αφήγηση έχει μετατραπεί σε μια πολύ έντονη διαμάχη, θα επηρεάσει την δομή με πολλούς τρόπους κάνοντας την πιο κινητική, πιο ξεκάθαρη, αλλάζοντας από ολόκληρες ιστορίες σε ένα επεισόδιο, σε μικρά αποσπάσματα τους από αρκετά επεισόδια που θα δένουν μαζί. 

Οπότε, ναι, τα πράγματα θα αρχίσουν να τρέχουν και πιθανώς να μην έχουν αυτό το στυλ όπου θα βυθιζόμαστε στους χαρακτήρες με μονά επεισόδια, αλλά θα βάζουμε τα κομμάτια όσο προχωράει η σεζόν."

 

unboxholics.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis