Η Aστυνομικός - μητέρα 4 παιδιών που κατέκτησε την Ευρώπη - ΦΩΤΟ

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Η Aστυνομικός - μητέρα 4 παιδιών που κατέκτησε την Ευρώπη - ΦΩΤΟ

Η αστυνομικός μητέρα 4 παιδιών από την Ορεστιάδα απέδειξε ότι όταν το θέλεις, όχι μόνο τα καταφέρνεις, αλλά μπορείς ακόμη περισσότερα.

Η Σαραντούλα (Τούλα) Παγωνάκη κατέκτησε την 1η θέση πανευρωπαϊκους αγώνες των σωμάτων ασφαλείας Taekwondo που έγιναν στην Ισπανία και γέμισε περηφάνια όλο τον Έβρο.


Η Τούλα Παγωνάκη, είχε αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Από τις λίγες γυναίκες και μάλιστα εργαζόμενη στην Ελληνική Αστυνομία, που έχουν τέσσερα παιδιά, είχε αποσυρθεί λόγω οικογένειας από το άθλημα, χωρίς όμως να το εγκαταλείψει. Με την παρότρυνση της οικογένειάς της και την επιμονή της προπονήτριας Μαρίας Καρπαθάκη, επέστρεψε και κατάφερε αυτό που για άλλους φαντάζει απίθανο.

Κατέκτησε την 1η θέση, το χρυσό μετάλλιο και την κορυφή της Ευρώπης.

Το μήνυμά του αδελφού της και επίσης αθλητή και προπονητή taekwondo Καλλίμαχου Παγωνάκη συγκινητικό: «Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στα αγωνιστικά δρώμενα η προπονήτρια του συλλόγου μας Sarantoula Pagonaki, κατακτώντας την πρωτη θεση κ το χρυσό μετάλλιο στους πανευρωπαϊκους αγώνες των σωμάτων ασφαλείας! Για ακόμη μια φορά απέδειξε την αθλητική της αξία παρά τη μικρή της διακοπή λόγω των οικογενειακών της υποχρεώσεων – είναι μητέρα 4 παιδιών. Με τον ίδιο δυναμισμό κ αθλητικό ήθος θα διδάξει τους μαθητές μας μαζί με τους άλλους προπονητές του συλλόγου καθώς θα επιστρέψει σύντομα στο δυναμικό του συλλόγου μας.

Πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτρια Μαρία Καρπαθάκη».

Το thraki Νεα, συγχαίρει την αστυνομικό, αθλήτρια, αλλά πάνω απ’ όλα πολύτεκνη μητέρα. Μας γέμισε χαρά, ελπίδα. Μας δείχνει έναν άλλο δρόμο.

thrakinea.gr