Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:49 | 14/01/2016
Η Carolina Arms Group είναι ένας κατασκευαστής πυροβόλων όπλων με έδρα έξω από Mooresville, στη Βόρεια Καρολίνα. Είναι γνωστή για την προσεγμένη ποιότητα και τα αποκλειστικά 1911 πιστόλια. Όλες οι πρώτες ύλες, από το χάλυβα έως το τελείωμα βαφής, προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
 

 

Το μοντέλο Trenton διαμετρήματος .45 είναι ένα κλασικό χειροποίητο πιστόλι με χαρακτηριστικά που βρίσκουμε μόνο σε υψηλής ποιότητας πιστόλια. Σύντομα στην γκάμα των προϊόντων για το 2016 προστέθηκε το μοντέλο TC-9 “TrentonCommander”, ένα πιστόλι 9 χιλιοστών με όλα τα χαρακτηριστικά παγκόσμιας κλάσης του μοντέλου Trenton.
 
 
Ο Mark McCoy, ιδιοκτήτης / Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Carolina Arms, ξεκίνησε την καριέρα του στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ (1988-2009) ως εμπειρογνωμόνων Ποιοτικού Ελέγχου που παρέχει υποστήριξη για τα τμήματα της Αεροπορίας. Μετά την αποχώρηση από το Πολεμικό Ναυτικό, ο McCoy προσλήφθηκε από την Para USA. Εκεί αναπτύχθηκε το πάθος του για το 1911 πιστόλι. Η εμπειρία του McCoy στη βελτίωση της διαδικασίας, σε συνδυασμό με την εμπειρία του στον τομέα της μεταποίησης,  έδωσε τη γνώση για να οδηγήσει και να καθοδηγήσει την Carolina Arms Groupγια την παραγωγή ανώτερης ποιότητας πιστολιών που είναι αριστοτεχνικά δουλεμένα. Δείτε ένα βίντεο εδώ.
 
 
Η Carolina Arms Group είναι πολύ ενθουσιασμένη που έχει προσκληθεί να συμμετάσχει στο
SHOT Show 2016, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Sands στο Λας Βέγκας στη Νεβάδα στις 19 - 22 Ιαν, 2016. Θα βρίσκεται στο περίπτερο N811, όπου θα παρουσιάσει το μοντέλο Government Trenton και θα αποκαλύψει για πρώτη φορά τα νέα TC-45 και TC-9.
 
 
http://www.guns-gr.com/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis