Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 06/08/2017

Στο γενικότερο πλαίσιο των remake/sequels/reboot/spinoffs που κινείται το Hollywood και η αμερικανική τηλεόραση τελευταία, η Disney ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό πως έχει στα σκαριά μια νέα ταινία δράσης, με πραγματικούς ηθοποιούς, η οποία δεν θα είναι άλλη από την κλασική κι αγαπημένη ιστορία του Aladdin.

Πρώτα ανακοινώθηκαν οι ηθοποιοί που θα αναλάβουν να υποδυθούν το πρωταγωνιστικό ζεύγος, Aladdin και Jasmine, οι οποίοι θα είναι οι σχετικά πρωτοεμφανιζόμενοι Mena Massoud και Naomi Scott αντίστοιχα, ενώ τον ρόλο του Genie θα αναλάβει ο Will Smith.

Τώρα όμως, η Disney αποκάλυψε την επιλογή της για τον ρόλο του «κακού» της ταινίας -και ενός από τους πλέον εικονικούς κακούς του σύμπαντος της Disney- του μάγου Jafar. Και το όνομα αυτού, Marwan Kenzari.

marwan kenzari

Ο Kenzari, ο οποίος είναι ολλανδικής και τυνησιακής καταγωγής, θα αναλάβει τον ρόλο του «πιστού» συμβούλου του σουλτάνου της Agrabah, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter. Πρόκειται επίσης για έναν πρωτοεμφανιζόμενο ηθοποιό, καθώς ο Kenzari έχει κάνει μέχρι τώρα εμφανίσεις σε β' ρόλους στο «The Mummy» με τον Tom Cruise, το «Ben-Hur» του 2016 και αναμένεται να τον δούμε στο remake του «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» του Kenneth Branagh μέσα στο 2017.

Δεν ήταν όμως το βιογραφικό του αυτό που απασχόλησε το κοινό του Twitter, άμα τη ανακοινώσει του ονόματός του ως Jafar, αλλά, πώς να το πούμε, το υπόλοιπο σώμα δουλειάς του. Για την ακρίβεια, το ίδιο του το σώμα.

www.huffingtonpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis