Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:03 | 18/10/2021

Η Honda αποκάλυψε το νέο σύστημα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda Sensing 360 που καταργεί τα τυφλά σημεία γύρω από το όχημα και συνεισφέρει στην αποφυγή συγκρούσεων και στη μείωση του φόρτου εργασίας του οδηγού στο τιμόνι.

   Διαθέτει εκτεταμένη εμβέλεια ανίχνευσης μπροστά, πίσω, και προς όλες τις κατευθύνεις γύρω από το όχημα. Η χρήση του θα ξεκινήσει επίσημα το 2022 με την εμπορική κυκλοφορία του προϊόντος στην κινεζική αγορά. Η Honda σκοπεύει να επεκτείνει την εφαρμογή του σε όλα τα μοντέλα που θα πωλούνται στις σημαντικότερες αγορές μέχρι το 2030. Το τελικό αποτέλεσμα το πετυχαίνει μέσω της προσθήκης πέντε μονάδων ραντάρ και μιας μονοεστιακής κάμερας που χρησιμοποιείται από την τρέχουσα έκδοση.

   Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2014, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το σύστημα προηγμένης ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda Sensing έχει εξελιχθεί περαιτέρω, με τη χρήση του να επεκτείνεται στα μοντέλα μαζικής παραγωγής σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη των οδηγών Hondaσε ποικίλες οδηγικές συνθήκες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis