Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:25 | 18/12/2017

Με αφορμή τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας την «ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ» και την επίσκεψη χιλιάδων επισκεπτών, κυρίως μικρών παιδιών, στη πόλη της Δράμας, η I.P.A. Δράμας συμμετέχοντας σε ένα πρότυπο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, συνέβαλε καθοριστικά στην έκδοση ενός παιδικού παραμυθιού (2.000 αντίτυπα), με τίτλο «Χριστούγεννα στο παρά πέντε» που διαδραματίζεται στην Ονειρούπολη και μιλάει για την Αλληλεγγύη, τη Συνεργατικότητα και την Αγάπη.

Το παραμύθι θα πωλείται καθ’ όλη τη διάρκεια της Ονειρούπολης από 4-12-2017 έως 7-1-2018, στη συμβολική τιμή των 3 Ευρώ, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά σε άπορες οικογένειες και ορφανά παιδιά που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Επισημαίνεται ότι, η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας από το 2013, το οποίο αποτελείται σήμερα από 48 Φορείς και Συλλόγους, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ορίσθηκε από τη Γενική Συνέλευση, στο 3μελές Δ.Σ. που διοικεί και τρέχει όλα τα θέματα αρμοδιότητάς του, με στόχο την κάλυψη των πραγματικών αναγκών κοινωνικής υποστήριξης των Δραμινών πολιτών.

Ως εθελοντές Αστυνομικοί μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συμμετέχουμε ενεργά σε κοινωνικές δράσεις και δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης της τοπικής κοινωνίας, συνεργαζόμενοι με διάφορους Συλλόγους και Φορείς του Νομού, αποδεικνύοντας έμπρακτα στην κοινωνία ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί είναι δίπλα στο συνάνθρωπο και κοντά στον πολίτη.

 

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΚΑΡΛΙΟΣ ΜΗΝΑΣΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΛΗ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis