Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:30 | 29/11/2018

H Kimber ταράζει τα νερά το 2019 προς ικανοποίηση των εραστών του περιστρόφου. Το κύμα των νέων μοντέλων θα περιλαμβάνει το πρώτο περίστροφο .357 Magnum της εταιρείας που προσφέρει σκανδάλη μονής ενέργειας το DASA K6s (Double-Action, Single-Action). Επίσης, η αισθητική εγκράτεια του TLE (Tactical Law Enforcement) τώρα θα εφαρμοστεί και σε τις εκδόσεις των K6 με κάννη 5 και 7,5 εκατοστών. Τέλος, το K6s DC (Deep Cover) και το CDP (Custom Defense Package) αναβαθμίζονται τεχνολογικά με την προσθήκη μια λαβής με ενσωματωμένο δείκτη laser της Crimson Trace. Πάμε να τα δούμε ένα ένα.


[custom:google-ads]

Kimber K6s DASA .357 Magnum

DASA

Το πιο συναρπαστικό περίστροφο που θα κυκλοφορήσει το 2019 από την Kimber είναι φυσικά το K6s DASA. Αυτό το μοντέλο επιτρέπει στον σκοπευτή να πυροβολήσει με μια ελαφριά σκανδάλη μονής ενέργειας (1,3-1,6 κιλών) ή με μια βαρύτερη διπλής ενέργειας (4,3 με 4,5 κιλά). Το K6s DASA θα προσφέρεται με επιλογή κάννης 5 ή 7,5 εκατοστών με λευκά σκοπευτικά τριών κουκίδων, σφυρήλατο σφύρα, λαβές καρυδιάς με εγχάραξη, και ανοξείδωτο μεταλλικό φινίρισμα. Η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι στα 970 δολάρια ανεξάρτητα από το μήκος κάννης.


[custom:google-ads]
Kimber K6s TLE .357 Magnum

DASA



Αυτό το περίστροφο διπλής ενέργειας(DAO) έχει δεχτεί ένα στυλίστικο makeover με το φινίρισμα TLE και ένα σύνολο πράσινων και μαύρων επιφανειών G10 στην λαβή. Αυτή η νέα έκδοση των K6, παρόμοια με την DASA K6, θα διατίθεται σε κάννη 5 ή 7,5 εκατοστών. Μερικά από τα highlights είναι το ματ μαύρο φινίρισμα, τα νυχτερινά σκοπευτικά τρίτιου και ο εξάσφαιος κύλινδρος. Η σκανδάλη διπλής ενέργειας «ζυγίζει» 4,3 με 4,5 κιλά και διακρίνεται για την ομαλή της κίνηση. Η προτεινόμενη λιανική τιμή για αυτά τα μοντέλα είναι στα 1020 δολάρια.
 

[custom:google-ads]

kimber k6s dc (lg) & cdp (Lg) .357 magnum

DASA

Τα Kimber K6s CDP και DC είναι μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει παλιότερα, αλλά τώρα έρχονται με την πρόσθετη εργοστασιακή προσθήκη ενός laser λαβής της Crimson Trace. Αυτό αναπόφευκτα ανεβάζει την τιμή αρκετά. Για το Kimber K6s DC (LG) κυμαίνεται στα 1.485 δολάρια και για το K6s CDP (LG) φτάνει στα 1.510 δολάρια. Και τα δύο μοντέλα έρχονται με τα βασικά καλούδια για νυχτερινά σκοπευτικά τρίτιου, φινίρισμα DLC και 6σφαιρο κύλινδρο.

DASA

 

πηγή: thefirearmblog.com

Επιμέλεια μετάφρασης Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis