Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 10/12/2019

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, ανακοινώνει την προσθήκη προηγμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας στην έκδοση 2.6 του λογισμικού κεντρικής διαχείρισης VAST 2. Με την ενσωμάτωση των λειτουργιών Deep-Learning Technology Smart Search II, Cybersecurity Management και License Plate Recognition, η VIVOTEK προσφέρει προηγμένη εμπειρία διαχείρισης με υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας.

Βασισμένη σε Deep-Learning Video Content Analytics, η λειτουργία Smart Search II προσφέρει γρήγορη ανεύρεση συγκεκριμένων αντικειμένων και προσώπων σε καθορισμένη περιοχή επιτήρησης. Επιπλέον, ενεργοποιώντας το χαρακτηριστικό «People detection», μόνο ενέργειες βασισμένες σε ανθρώπους αποτελούν αιτία ενεργοποίησης γεγονότος (event trigger), προσφέροντας άμεση και αποτελεσματική αναζήτηση.

Σημαντικό χαρακτηριστικό του VAST2 αποτελεί η ενσωματωμένη δυναμική λύση Cybersecurity Central Management που παρέχει Instant Alert Notifications και Cyber Risk Dashboard, με αυτόματη ενημέρωση των χρηστών μέσω ειδοποιήσεων και δυνατότητα οπτικής αναγνώρισης των κοινών τύπων κακόβουλων επιθέσεων. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να φιλτράρει τα logs επιθέσεων μέσα από ειδικά προεπιλεγμένα φίλτρα, διευκολύνοντας την ανεύρεση ασυνήθιστων γεγονότων, λαμβάνοντας μέτρα για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου επιθέσεων.

Τέλος, στο λογισμικό VAST 2 έχουν ενσωματωθεί οι κάμερες αναγνώρισης πινακίδων (LPR & ANPR) της VIVOTEK, όπως η IB9387-LPR, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν live εικόνες βάσει προεπιλεγμένων  κριτηρίων, όπως white & black list, που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία Alarm, διευκολύνοντας την έξυπνη διαχείριση δεδομένων των πινακίδων των οχημάτων.

Η LEXIS Πληροφορική είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της VIVOTEKστην Ελλάδα από το 2004. Διαθέτει πιστοποιημένους μηχανικούς στον τομέα των συστημάτων παρακολούθησης και του CyberSecurityκαι είναι σε θέση να σχεδιάζει την πλέον κατάλληλη και συμφέρουσα λύση για κάθε εφαρμογή, παρέχοντας υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

Περισσότερες πληροφορίες: email: [email protected], τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1.

LEXIS Πληροφορική

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis