Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:40 | 06/02/2020

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της ΕΑΤΟΝ (www.eaton.com) στην Ελλάδα, παρουσιάζει στο επίσημο κανάλι της στο YouTube το unboxing video της σειράς 93PS των τριφασικών UPS της EATON.  

H σειρά EATON 93PS αποτελείται από tower μοντέλα UPS Online Διπλής Μετατροπής ισχύος 8 έως 40kVA και είναι ειδικά σχεδιασμένα για την κάλυψη κρίσιμων εφαρμογών, όπως περιβάλλοντα IT, Data Centers, τράπεζες, δίκτυα συστημάτων παρακολούθησης και ιατρικό εξοπλισμό. Διαθέτουν συντελεστή ισχύος 1 ώστε να εκμεταλλεύονται στο έπακρο όλη την ισχύ του μετατροπέα μειώνοντας το ενδεχόμενο υπερφόρτωσης σε περίπτωση τροφοδοσίας χωρητικών ή επαγωγικών φορτίων. Από τα πλούσια χαρακτηριστικά της σειράς 93PS, ξεχωρίζει η παγκόσμια πατέντα της EATON, Hot Sync,  η οποία εξασφαλίζει την αδιάλειπτη παροχή ενέργειας στο συνδεδεμένο εξοπλισμό, παρέχοντας τη δυνατότητα λειτουργίας σε παράλληλη διάταξη έως τεσσάρων UPS, ακόμα και αν υπάρξει βλάβη στην παράλληλη επικοινωνία μεταξύ των UPS. 

Επιπλέον, η σειρά διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό με δύο εντυπωσιακές σειρές led υψηλής φωτεινότητας που αλλάζουν χρώμα, ώστε ο χρήστης να καταλαβαίνει ακόμα και από μεγάλη απόσταση την  κατάσταση της  λειτουργίας του UPS.

 

Παρακολουθήστε το σχετικό video εδώ.

H LEXIS Πληροφορική είναι επίσημος αντιπρόσωπος, διανομέας και service center των UPS της EATON στην Ελλάδα με πιστοποιημένους μηχανικούς σε όλες τις σειρές της EATON. Με άνω των 30 ετών εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα των UPS και με πανελλαδικό δίκτυο τεχνικής υποστήριξης, η LEXIS είναι σε θέση να σχεδιάζει, να εγκαθιστά και να υποστηρίζει συστήματα UPS για την προστασία του ευαίσθητου εξοπλισμού από όλες τις ανωμαλίες του ηλεκτρικού δικτύου.

Περισσότερες πληροφορίες: email: [email protected], τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1.

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis