Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:14 | 29/08/2015

Έχουν περάσει 17 χρονιά από τότε που είδαμε την πρώτη ταινία «Blade» στον κινηματογράφο. Μια καλοστημένη -και σχεδόν goth- περιπέτεια, με τον Wesley Snipes να ενσαρκώνει έναν από τους πιο σκοτεινούς ήρωες της Marvel. Όχι μόνο εκτιμήσαμε περισσότερο τον Snipes, αλλά και με την παραγωγή της δεύτερης ταινίας, δόθηκε η δνατότητα στον τότε άσημο σκηνοθέτη, Guillermo del Toro, να αναδείξει τα ταλέντα του. Ένα reboot λοιπόν ακούγεται συναρπαστική ιδέα. Ή μήπως όχι;

Καταρχήν τα σχέδια της Marvel πιθανότατα να μην περιλαμβάνουν τον Wesley Snipes κι αυτό γιατί στην τελευταία ταινία, «Blade: Trinity», ο ηθοποιός κατέληξε στα δικαστήρια με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη David S. Goyer, κατηγορώντας τον ότι δεν είχε λάβει την αρχική αμοιβή που είχε συμφωνηθεί.

Οι φήμες θέλουν μια πρωταγωνίστρια να παίρνει τον ρόλο, η οποία θα υποδυθεί την κόρη του Blade, Fallon Grey. Αλλά προς το παρόν δεν έχουμε καμιά πληροφορία ούτε για το ποια ηθοποιό προορίζει η Marvel, ούτε για το ποιος θ' αναλάβει να υπογράψει το σενάριο.

Το σίγουρο είναι πως ένα τέτοιο εγχείρημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ο Blade είναι από τους ήρωες της Marvel που είχαν μεγάλη ανταπόκριση από το κινηματογραφικό κοινό και το όποιο reboot πρέπει να φροντίσει να τους προσελκύσει εκ νέου στις σκοτεινές αίθουσες. Η επιλογή ενός γυναικείου χαρακτήρα δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αλλά είναι κάτι που θέλουμε να δούμε; Γιατί αν μάθαμε κάτι φέτος, είναι το πόσο εύκολα μπορείς να καταστρέψεις ένα πετυχημένο franchise. Σκέψου απλά το reboot των Τεσσάρων Φανταστικών.

Αρκετά όμως με τα μελλοντικά σχέδια. Ας πάμε πίσω στα παλιά και τα κλασικά...

Κώστας Χρήστου

http://gr.askmen.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis