Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:15 | 17/04/2019

Η Sig Sauer Academy σκοπεύει να προσφέρει μια νέα εκπαίδευση κεκαλυμμένης οπλοφορίας ειδικά για τις κυρίες .

Η
εκπαίδευση αυτή θα ενταχθεί στη γενικότερο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων τον Απρίλιο, υποστηριζόμενη από μια ομάδα αποκλειστικά γυναικών εκπαιδευτών.

[custom:google-ads]

Το μάθημα που είναι σχεδιασμένο για να βοηθήσει τις γυναίκες να οπλοφορούν για την αυτοάμυνα τους, καλύπτει όλα τα θέματα της κεκαλυμμένης οπλοφορίας.

Σύμφωνα με την Sig Sauer, οι συμμετέχοντες θα λάβουν οδηγίες για την επιλογή του τέλειου όπλου απόκρυψης, την ένδυση για κρυφή μεταφορά και του τρόπου με τον οποίο οι μηχανικές κινήσεις του σώματος επηρεάζουν την οπλοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα εξαιρετικό αλεξίσφαιρο γιλέκο για το προσωπικό της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και των Ενόπλων Δυνάμεων

Επιπλέον, οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τον τρόπο απόκρυψης και την κατάλληλη κάλυψη. Ο Scott Reidy, Διευθυντής Εκπαίδευσης  στην Ακαδημία Sig Sauer, εξήγησε στο Guns.com ότι καθώς περισσότερες γυναίκες εισέρχονται στο χώρο της κεκαλυμμένης οπλοφορίας, απαιτούνται επιπρόσθετες ευκαιρίες κατάρτισης.

"Καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να οπλοφορούν, έχουμε δει ένα αυξημένο ενδιαφέρον στην Ακαδημία για μαθήματα ειδικά προσαρμοσμένα στις γυναίκες", δήλωσε ο Reidy. «Η σειρά μαθημάτων κεκαλυμμένης οπλοφορίας γυναικών αναπτύχθηκε από τους κορυφαίους δασκάλους της Sig Sauer Academy και εστιάζει κυρίως στην φύλαξη, τη μεταφορά και τις τακτικές χρήσης κατά την αντιμετώπιση μιας θανάσιμης απειλής».

Ο Reidy πρόσθεσε ότι οι συμμετέχουσες θα διδάσκονται από άλλες γυναίκες. "Επιπλέον, αυτό το μάθημα διδάσκεται από γυναίκες εκπαιδευτές που προσφέρουν στις εκπαιδευόμενες ένα περιβάλλον αποκλειστικά για γυναίκες όπου μπορούν να έρθουν σε επαφή για να μάθουν η μια από την άλλη και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να αγκαλιάσουν την κεκαλυμμένη οπλοφορία".

Η εναρκτήρια τάξη πρόκειται να ξεκινήσει στις 18 Απριλίου 2019 με περισσότερες τάξεις προγραμματισμένες στο μέλλον. Οι σπουδαστές θα μπορούν επίσης να δοκιμάσουν μια σειρά από ειδικά πυροβόλα όπλα, συμπεριλαμβανομένης του P365 της Sig Sauer. Το διήμερο μάθημα ανέρχεται σε $ 500.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis