Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:29 | 28/04/2017
Το Glock είναι εδώ και δεκαετίες στην κορυφή, η Sig Sauer κέρδισε το διαγωνισμό για το νέο πιστόλι του Αμερικανικού Στρατού με το μοντέλο SIG P320, οι εταιρίες Beretta και FN λανσάρουν αντίστοιχα τα πιστόλια APX και FN 509 που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό που κέρδισε η Sig Sauer …. και μόλις χθες μαθαίνουμε ότι η Springfield Armory θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό και μοναδικό πιστόλι σε μια εκδήλωση της NRA στην Ατλάντα την Παρασκευή το πρωί.
 
Αυτό πήρε δύο χρόνια έρευνας και ανάπτυξης για την Springfield Armory …. Δεν απόμένει σε λίγες μέρες να μάθουμε τι το μοναδικό και διαφορετικό θα έχει αυτή η πλατφόρμα πιστολιού! Ήδη πολλά ακούγονται, για το διαμέτρημα ότι θα είναι στα 10 χλστ ή στα .380, για το μήκος, για τη λαβή, για τον τύπο ότι θα είναι 1911 ……. Εμείς θα κάνουμε λίγο υπομονή μέχρι την Παρασκευή και θα σας το αποκαλύψουμε!
 
Το σίγουρο είναι ότι φέρνει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών που βελτιώνουν τη χρηστικότητα και την ευκολία λειτουργίας. Η νεώτερη προσθήκη της Springfield Armory θα εμφανιστεί στο περίπτερο της εταιρείας, αριθμός 1331, σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Οι ώρες εκθέσεων είναι 9 π.μ. έως 6 μ.μ. την Παρασκευή και το Σάββατο και από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. την Κυριακή.
 

 
www.guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis