Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 22/04/2019
Σοκ είχε προκαλέσει πριν λίγο καιρό ο θάνατος της 22χρονης Αρετής με υπόνοιες περί σατανισμού. Οι αρχές τώρα θεωρούν ότι βρίσκονται μια ανάσα την ανακάλυψη των υπαιτίων.
 
Η αστυνομία αναζητά εκείνους που απομάκρυναν τη νεαρή κοπέλα από την οικογένεια και τα κοντινά της πρόσωπα, άτομα που είχαν σχέσεις με τη μαύρη μαγεία και το σατανισμό, ως την ημέρα που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω.
 
[custom:google-ads]
 
«Οδήγησαν την κόρη μου στον θάνατο», υποστηρίζει ο πατέρας της στην εφημερίδα Real News. «Την καθοδήγησαν στον θάνατο. Θέλω να μάθω με ποιο πρόσωπο μίλησε τελευταία φορά και ποιοι ήταν κοντά της εκείνες τις δραματικές στιγμές» συνεχίζει και εξηγεί τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης: «Εμείς και η αστυνομία έχουμε ονόματα στα χέρια μας και απομένει να τα δέσουμε. Όλα θα αποκαλυφθούν, δεν θα σταματήσω ποτέ να ψάχνω τους ενόχους».
 
Η 22χρονη φοιτήτρια Αρετή, βρέθηκε στις 23 Μαρτίου νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αυτοκτονία αλλά η οικογένειά της ανακάλυψε στη συνέχεια φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες που παρέπεμπαν σε σατανιστικές τελετές.
 
«Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά που έχουν παγιδευτεί» λέει σήμερα ο πατέρας της που πιστεύει πως οι αποκαλύψεις γύρω από τον θάνατο της Αρετής θα βοηθήσουν «τους νέους να ξεφύγουν από τα πλοκάμια αυτών των κυκλωμάτων που δρουν στο σκοτάδι. Μέσα από το διαδίκτυο αυτές οι οργανώσεις άνθισαν και γιγαντώθηκαν». Να θυμίσουμε πως η άτυχη φοιτήτρια φέρεται να εμπλέκεται σε σατανιστικές τελετές, έπειτα από επαφές με οργανωμένες ομάδες μέσα στο ίντερνετ
 
Πρόσωπο κλειδί σε αυτή τη μυστηριώδη υπόθεση με τις υπόνοιες περί σατανισμού, παραμένει το άτομο που βρισκόταν με την 22χρονη Αρετή την ημέρα του θανάτου της και που φρόντισε να διαγράψει κλήσεις και μηνύματα από το κινητό και τον λογαριασμό της στο Facebook. Ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός πως το κινητό της παρέμεινε ανοιχτό ως και το βράδυ του Σαββάτου όταν η αστυνομία εντόπισε τη σορό της φοιτήτριας στο διαμέρισμά της.
 
«Απογοητευμένη από την κοινωνία», η Αρετή
 
Η σπουδάστρια ψυχολογίας η οποία όπως όλα δείχνουν πρέπει να είχε πέσει στα δίχτυα σατανιστών, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Μαρτίου. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.
 
Η άτυχη κοπέλα μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της, την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν. Παρουσία αστυνομικού άνοιξαν το διαμέρισμα της και αντίκρισαν το νεκρό παιδί τους.
 
Στο διαμέρισμα βρέθηκε επίσης και ένα σημείωμα της φοιτήτριας στο οποίο έγραφε πόσο απογοητευμένη ήταν από την κοινωνία.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis