Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 21/12/2016

Οι εξελίξεις "τρέχουν" στη Γερμανία, ωστόσο τα αποτελέσματα των Αρχών της χώρας είναι κάθε άλλο από ενθαρρυντικά. Αυτό διότι αρχικά είχε συλληφθεί ένας Πακιστανός που στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και πλέον όλοι εστιάζουν σε έναν Τυνήσιο, του οποίου η ταυτότητα βρέθηκε μέσα στο φορτηγό.

Παρόλα αυτά, οι γερμανικές Αρχές δεν λένε με σιγουριά πως αυτός ο Τυνήσιος είναι ο δράστης, ίσως για να αποφύγουν... ένα ακόμη φιάσκο.

Παρόλα αυτά, είναι φανερό πως θέλουν να τον πιάσουν, αφού η γερμανική εισαγγελία εξέδωσε μια αφίσα στην οποία υπάρχουν δύο φωτογραφίες του Τυνήσιου αλλά και όλα του τα στοιχεία.

Ο Ανίς Αμρί έχει ύψος 1.78 μέτρα, είναι βάρους 75 κιλών, έχει καφέ μάτια και μαύρα μαλλιά, ανέφερε ο εισαγγελέας στην ανακοίνωση του. "Ενδέχεται να είναι επικίνδυνος και οπλισμένος", τόνισε, προσθέτοντας ότι θα δοθεί αμοιβή ύψους 100.000 ευρώ σε όποιον παράσχει πληροφορίες για τον ύποπτο δράστη.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει ο Guardian, δίνεται και αμοιβή ύψους 100.000 ευρώ για όποιον δώσει πληροφορίες που μπορούν να οδηήσουν στην σύλληψή του.

Διαβάστε περισσότεαρ στο newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis