Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:40 | 14/06/2019

Σίγουρα, ο Θέμης Καλαμάτας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Ένας Αστυνομικός, (Διευθυντής του Α.Τ. Ιαλυσού), που αγαπήθηκε από μια ολόκληρη κοινωνία ανθρώπων, που τον «έζησαν», για επτά ολόκληρα χρόνια, όσο κανένας άλλος! Και ήταν φυσικό να συμβεί αυτό, καθώς ο κ. Θέμης Καλαμάτας, δεν αρκούνταν μόνο στα καθαρά αστυνομικά του καθήκοντα, προσπαθώντας να εμπεδώσει το αίσθημα ασφαλείας σ΄ όλη την περιοχή. Κατάφερε κι έκανε την Αστυνομία προσιτή στους πολίτες. Έκανε την Νεολαία να αγαπήσει την Αστυνομία και όλοι να θέλουν πλέον να γίνουν Αστυνομικοί όπως ο Θέμης Καλαμάτας!

3333 64368783

Το κοινωνικό του έργο είναι ανεκτίμητο. Παντού, πρώτος! Στις Εθελοντικές δραστηριότητες. Στην Κοινωνική προσφορά. Στον Αθλητισμός και στην Παιδεία.... Ακόμη και σε θεατρικές παραστάσεις δεν δίστασε να δείξει το αστείρευτο ταλέντο του!

Σε όλα μέσα ο Διοικητής. Μεγάλο έργο επιτέλεσε επίσης στην Εκκλησία και στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, αλλά ακόμη και στην Αιμοδοσία του τόπου μας, όπου τιμήθηκε από τα μέλη για την προσφορά του!.

4444 64407370

Δυστυχώς, όμως, τα «ωραία» πάντοτε τελειώνουν! Με Απόφαση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας μετατίθεται για το Επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου. Ωστόσο, η κοινωνία ολόκληρη δεν μπορεί να μην εκτιμήσει και να μην αναγνωρίσει το έργο αυτού του άξιου Διοικητή και σπάνιου Ανθρώπου.
Σαν Δημότες τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε να είναι πάντα δυνατός για να προσφέρει στην κοινωνία κι από τα νέα του καθήκοντα ως Υποδιευθυντής της Α΄ Διεύθυνσης Δωδεκανήσου.

1111 62364014

topika-nea.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis