Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 15/11/2018

Αυτή η φωτογραφία έχει Ιστορική σημασία. Σηματοδότησε την αρχή του Συνδικαλιστικού Αγώνα για το Νότιο Αιγαίο. Είχαμε ΜΗΔΕΝ μέλη εκεί. Άρα ΜΗΔΈΝ από ΜΗΔΈΝ ίσον με ΜΗΔΈΝ. 

Μηδέν Αγώνας. Μηδεν δράση. Μηδεν αποφάσεις. Μηδεν ευθύνη. Μηδεν βοήθεια στους Συναδέλφους. Μηδεν αντίσταση στις όποιες αποφάσεις της Διοίκησης. Και πήγαμε εκεί. Με τον Πρόεδρο στις μεγάλες στιγμές μας. Γράψαμε μέλη νέα παιδιά. Έδωσα και την ψυχή μου για την Β Δωδεκανήσου. 45 μέλη εκεί πλέον.

Δώσαμε λύσεις στο Μεταναστευτικό. Στα κτιριακά ζητήματα. Έγινε το τηλεφωνικό κέντρο εκεί το λεγόμενο 100. Το Τμήμα Τροχαίας Κω.

Η ελπίδα για όλο το νησί φάνηκε ξεκάθαρα όπως και για την Λέρο την Πάτμο την Κάλυμνο τους Λειψους. Βοήθησε πολύ ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής. Ο Γιάννης Κατσιαμάκας έγινε ο πρώτος Πρόεδρος ΠΟΑΞΙΑ που κατέβηκε στο Αιγαίο. Οι μεγάλες στιγμές του Συνδικαλισμού. "

Περπατήσαμε το Αιγαίο νησί νησί" Ρόδος , Κως, Λέρος, Ερμούπολη, Καστελόριζο, Μύκονος...." Δώσαμε λύσεις που μιλούσε όλη η Ελλάδα για αυτήν την Συνεργασία.

Φέραμε κοντά τους Αξιωματικούς ΣΑΕΑ με τους Ανθυπαστυνόμους εντός των Τάξεων της Ενώσεως στα της ΠΟΑΞΙΑ.

Κράτησα ΌΡΚΟ αντρικό κι έβαλα 3 Ανθυπαστυνόμους κι έναν Αξιωματικό εξ Ανθυπαστυνόμων στο Ψηφοδέλτιο μου.

Ποτέ δεν πουλάω τις αξίες. Ποτέ τον Αγώνα. Ποτέ την φιλία. Θέλω να κρατήσω ζωντανό ότι δημιουργήσαμε όλοι μαζί. Στα μεγάλα ταξίδια της Ένωσης. Για το μεγάλο Όραμα για το Νότιο Αιγαίο.

Ο αναμάρτητος ας ρίξει τον πρώτο λίθο στο για να παραδώσει το Νότιο Αιγαίο στην προηγούμενη κατάσταση του. Στην αδράνεια, στον απόλυτο συμβιβασμό. Στην εσωστρέφεια που κινείται στους διαδρόμους των ψηλών Ιταλικών κτιρίων των Διευθύνσεων και των μεγάλων Υπηρεσιακών του Αιγαίου. Με τα εσωτερικά τηλέφωνα της καταστροφής του Συνδικαλισμού.

Μια ώρα πριν την αληθινή πρόοδο, ο καθείς άσχετος με τον Συνδικαλισμό και τον Αγώνα μπορεί να πατήσει την σκανδάλη για να την δολοφονήσει. Η κοινωνία άρχισε να ελπίζει. Η τοπική αυτοδιοίκηση έζησε μαζί μας την ανάπτυξη.

Το Αιγαίο ήταν πλέον στο Φως.

Θα σταθούμε όρθιοι. Έστω και μόνοι. Με τους αγνούς Υπαστυνόμους και τους άκακους Ανθυπαστυνομους.

Ας ληφθεί συλλογική απόφαση λίγο πριν πεθάνει η ελπίδα.

Εγώ θα περιμένω όρθιος με καρφωμένο το βλέμμα στο Αιγαίο.


Θέμης Καλαμάτας
Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis