Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:44 | 10/03/2017

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου και ο Πρόεδρος της, στέλνουν μήνυμα ενότητας, Συνδικαλιστικής Αξίας και Αστυνομικής Ουσίας σ όλη την Ελληνική Αστυνομία που πιστά όλα τα χρόνια Υπηρετούμε και σ ολόκληρο τον Αστυνομικό Συνδικαλισμό που από την πρώτη γραμμή αγώνα με δύναμη τιμούμε.

Σ οτι αφορά την " παρεξήγηση" που δημιουργήθηκε προ διμήνου με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Α' Δωδεκανήσου και τον Πρόεδρο της με μια Ανακοίνωση από πλευρά τους και μια απάντηση απο πλευρά μας οφείλουμε να δηλώσουμε με κάθε ειλικρίνεια οτι με τον Πρόεδρο Μανόλη Ανδρουλάκη είμαστε αδέρφια και συνεργάτες!!!
 
Είμαστε στην ίδια όχθη του αγώνα για μια καλύτερη Αστυνομία και δυναμική στάση υπερ των δικαίων αιτημάτων των Συναδέλφων μας.
 
Ο Πρόεδρος Μανόλης Ανδρουλάκης την 8 Φεβρουρίου 2017 υπήρξε χρήσιμος και βασικός συνεργάτης μας στο Υπηρεσιακό πέδιο στα Μέτρα Ασφάλειας- Τάξης που έλαβε η Α' Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου κι όλοι εμείς επιτυχημένα εκτελέσαμε.
 
Με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων τους ίδιους κινδύνους διατρέχουμε, στην ίδια φλόγα μπαίνουμε για μια Αστυνομία αξιοπρέπειας, ενότητας και προοπτικής.
 
Υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση τόσο στον Υπηρεσιακό πέδιο όσο και θεσμικό ιδιαίτερα.
 
Τίποτε απολύτως δεν μας χωρίζει.
 
Αντίθετα όλα, μα όλα...μας Ενώνουν.
 
Θέμης Ι. Καλαμάτας
Πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis