Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 13/11/2018

Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει!!!!

Αγκάλιασα τον Συνάδελφο σαν πατέρας 30 χρόνια τώρα.

Αναστήλωσα όλα τα Τμήματα όπου κι αν Διοικησα στην Νήσο της Ρόδου. ( Αρχαγγελο, Ρόδο, Ιαλυσο).

Στην Ιαλυσο θα είχε πέσει το κτίριο( 1934 κατασκευή Ιταλικο) και το ανακαινήσαμε κανοντάς το παλάτι. Όλη η κοινωνία μιλάει γι αυτό το έργο αναφέροντας το ως παράδειγμα προς μίμηση για την ανιδιοτέλεια Υπηρεσιακού παράγοντα που μάχεται ξεκάθαρα υπέρ της Αστυνομίας και των Συναδέλφων του. Το σπίτι μου δεν το προσέχω έτσι. Και μετά άρχισε ένα ανελέητο και βλακώδες ανθρωποκυνηγητό άνευ προηγουμένου για έντιμο Αξιωματικό και Πατριώτη. (Από μέσα μεριά, απ το ίδιους τους ευεργετηθεντες αχάριστους, από φίδια κολοβά που θρέψαμε στους κόλπους μας...)

Έφεραν να με ελέγξουν λέει με τι πόρους αναστήλωσα το Κτίριο της Ιαλυσού τις ίδιες ημέρες που με βράβευαν οι πολίτες και οι Δήμοι για το ήθος μας και για την Ασφάλεια που εμπνέουμε στην περιοχή ευθύνης μας. Η ηχηρή απάντηση του Βουλεύματος έκανε τους ζηλόφθονες και τους εφιάλτες να επιθυμούν ανοικτά πλέον να σφετεριστούν αξίες αδιαπραγμάτευτες. 

Το Α. Τ Ιαλυσού το κάναμε Τμήμα με την δύναμη της καρδιάς μας. Με την δύναμη της σκέψης μας. Το κάναμε με την ικανότητα μας, που σκοτώνει τους μέτριους και τους ζηλόφθονες που δεν.... μπορούν διότι αποφεύγουν τον Αγώνα.

Δημιουργήσαμε την Ένωση Αξιωματικών, την αναπτύξαμε και την βγάλαμε απ την ανυπαρξία και την εσωστρέφεια. Τώρα θέλουν να την πάρουν έτοιμη ενώ επι τρία χρόνια την πολέμησαν με μίσος. Έτσι αποφάσισαν....

Είπα: " Μολών Λαβέ". 

Είπαν: "Ρίξτε λάσπη στον Αγωνιστή". 

Αφού λοιπόν ειχαν την ευκαρία να είναι μέλη του Δ. Σ και Αντιπρόσωποι πριν απο την εποχή που αναπτύξαμε την Ενωση γιατί δεν έκαναν τίποτε καλό και ωφέλιμο για τον Συνάδελφο και την Αστυνομία του Νοτίου Αιγαίου?

Γιατί έκαναν ταξίδια στην Αθήνα χωρίς να φέρνουν αποτελέσματα στο Αιγαίο? 

Όσα κι αν έκαναν όμως ενάντια στην αλήθεια αλλά τόσα θα προσφέρουμε για το χαμόγελο των Συναδέλφων μας.

Επιστρέφουμε δυνατοί στον Αγώνα για την δεύτερη τριετία μας στην οποία θα αφιερώσουμε την προσπαθεια μας για περιπολικά και προσωπικό στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα που να αντιστοιχούν στην Σύγχρονη Αστυνομία και να ανταποκρίνονται στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας όλων των κατοίκων του Νοτίου Αιγαίου.

Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει τον " ύποπτο" που θα " κόψει τα φρένα" απ το όχημα της προόδου.

Θέμης Ι. Καλαμάτας
Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου 
Υποψήφιος με τον Συνδυασμό ΑΞΙΝΑ-Σ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis