Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:19 | 24/07/2017

Με έγγραφό της προς τον κύριο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος η Ομοσπονδία των πυροσβεστών ζητά να μεριμνήσει, προκειμένου να μπορούν οι υπάλληλοι που υπηρετούν στη Σαντορίνη να μπαίνουν στα μεταγωγικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας:

Όπως γνωρίζετε  στην Π.Υ. Αεροδρομίου Σαντορίνης και το Π.Κ. Θήρας υπηρετούν άνω των σαράντα (40) πυροσβεστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί στις ως άνω υπηρεσίες εκτός και πέραν του τόπου κατοικίας και συμφερόντων τους, επωμιζόμενοι το ιδιαίτερα αυξημένο κόστος διαβίωσης της τουριστικής περιοχής της Σαντορίνης.
Έχουμε την ενημέρωση ότι από και προς τη Σαντορίνη εκτελούνται τακτικά δρομολόγια με αεροσκάφος C – 130 της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ενόψει των ανωτέρω υποβάλλουμε το αίτημα για τη διάθεση θέσεων στο άνω αεροσκάφος προς το πυροσβεστικό προσωπικό,  προκειμένου αυτό να διευκολυνθεί κατά τις μετακινήσεις του από και προς τον τόπο καταγωγής και συμφερόντων τους.
Παρακαλούμε για την αποδοχή και ικανοποίηση του άνω ευλόγου και δικαίου αιτήματός μας και να ενεργήσετε ό,τι απαιτείται για την υλοποίησή του.
   
Με ιδαιίτερη εκτίμηση
                                     
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis