Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 07/06/2018

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 37χρονου άντρα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός και θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού στην πόλη της Αλιστράτης Σερρών. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας όταν είχε εξαφανιστεί τη Μεγάλη Τρίτη, είχε πάρει από τη γιαγιά του, με την οποία συγκατοικούσε, το ποσό των 2.000 ευρώ για να πληρώσει προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στη Θεσσαλονίκη.

[custom:google-ads]

Τα ίχνη του χάθηκαν και από τότε είχε σημάνει Silver Alert. Είχε φύγει με ταξί από την Προσοτσάνη για την Αλιστράτη αλλά δεν έφτασε ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο τούνελ», συνέβαλε στην έρευνα της αστυνομίας, καθώς όπως είπε η ίδια η δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «ένας οδηγός ταξί μας ανέφερε ότι είχε μεταφέρει το παιδί στην Αλιστράτη. Η ομάδα μας έφτασε στο σπίτι που βρέθηκε θαμμένο».

Τα μέλη της οικογένειας που μένουν στο σπίτι ανακρίνονται από την αστυνομία. Σύμφωνα με όσα είπε η κ. Νικολούλη, κατά τη διάρκεια της έρευνας της εκπομπής, μίλησε με τους ανθρώπους για τα γυρίσματα του «Φως στο τούνελ» που τώρα εξετάζονται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis