Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:24 | 28/08/2019

Αίσθηση προκαλούν νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τον 28χρονο οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο.

Σύμφωνα όσα μετέφερε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1, στην Πάτρα, Κωνσταντίνος Φλαμής, ο 28χρονος έχει ένα δικαστήριο που εκκρεμεί από το 2016 καθώς είχε εμπλακεί σε περιστατικό σε καταδίωξη και τραυματισμό αστυνομικού.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ο νεαρός οδηγός δεν είχε σταματήσει σε μπλόκο που έκαναν αστυνομικοί. Αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί καταδίωξη μέχρι να συλληφθεί. Από την καταδίωξη είχε τραυματιστεί μάλιστα και ένας αστυνομικός.

[custom:google-ads]

Ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 προσέθεσε ότι στην κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικές ουσίες.

Ακόμη, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο ανταποκριτής του στην Πάτρα, Κωνσταντίνος Φλαμής, αυτόπτης μάρτυρας της μοιραίας παράσυρσης ακολούθησε το αυτοκίνητο του δράστη και μόλις κατάφερε να το φτάσει, αφού ο οδηγός του το ακινητοποίησε, τον ρώτησε αν έχει καταλάβει τι έχει κάνει.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ο 28χρονος βγήκε τότε από το αυτοκίνητο του και άρχισε να χορεύει, για να του αποδείξει ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νύχτα με μολότοφ και πέτρες κατά των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis