Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 27/06/2017
Όχι μόνο θα  επιβεβαιώσει η  ενδεχόμενη ακύρωση της εκδήλωσης, την ανικανότητα της Πολιτείας να διασφαλίσει το νόμιμο συνταγματικό αυτό δικαίωμα ( 'Αρθρο 11 Συντ .Δικαίωμα του συνέρχεσθαι)  αλλά θα επισφραγίσει το άβατο εκεί  για πολλές δεκαετίες δίνοντας παράλληλα  το έναυσμα σε όλη την Ελλάδα για την δημιουργία δεκάδων άβατων.
 
Τι φοβάστε κύριοι , μήπως αποδειχθεί ότι το κράτος  ¨έχασε κατά κράτος ¨  ή δεν μπορεί να εγγυηθεί την τάξη σε μια εκδήλωση ; , μήπως χαλάσουν οι ισορροπίες , τα σχέδια εξομάλυνσις του προβλήματος που αποτυγχάνουν για 10ετίες , θιχτούν τα συμφέροντα της εταιρείας "ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ Α.Ε" ; προκληθούν επεισόδια που θα μπορούσαν να αποφευχθούν, τι ?
 
Η αναρχική ιδεολογία δεν είναι απειλή όταν δεν ολισθαίνει σε αντικοινωνικές συμπεριφορές . Αυτοί που θέλουν φασαρίες , μπάχαλο και επεισόδια ( η αμετάβλητη μειοψηφία δλδ ), θέλουν ψυχίατρο και σίγουρα δεν εκφράζουν  εκείνους που είναι ιδεολογικά αναρχικοί.
 
Αφήστε ¨τα πράγματα να ξεμπερδευτούν ¨και δείτε σε ανώτερο  κοινωνικό επίπεδο τα δεδομένα. 
 
Η κίνηση Ματ τον συνδικαλιστών της Ελληνικής αστυνομίας ξεχειλίσει από ¨υψηλή στρατηγική ¨, διορατικότητα και αποτελεί εκπληκτική διαχείριση ενός  χρόνιου προβλήματος.
 
Μακάρι να γίνει παράλληλα, όμοια  εκδήλωση στο Κολονάκι  από ¨συνεσταλμένους ¨ιδεολόγους αναρχικούς, που να καταδείξουν στην κοινή γνώμη  ότι, δεν τους εκπροσωπούν η βιαιότητες, οι χουλιγκανισμοί, η διασάλευση της τάξης κ.α , προκειμένου να γίνουν περισσότερο αποδεκτοί. 
 
Δεν πρόκειται για εισβολή του ενός στον κόσμο του άλλου , αλλά , για αλληλοπαραχώρηση "χώρου κατανόησης ", για κοινή παραδοχή ότι υφίσταται - σε κόντρα όλων όσων θέλουν αστυνομικούς κι αναρχικούς στα χαρακώματα - δυνατότητα να δοθεί μια μάχη επιβίωσης ( όταν χρειαστεί ) "πλάι- πλάι "
 
Αδιανόητο εε ??
 
Να καταλάβουν επιτέλους όσοι κερδίζουν απο την διαίώνηση αυτης της χρόνιας ατιπαλότητας ( αναρχικών - αστυνομίας ) ότι ... έως εδώ.
 
Να καταλάβουν ότι αστυνομικοί και αναρχικοί ιδεολόγοι ( εξαιρούμε όσους  ¨εγκληματούν¨ ), κατανοούν ο ένας τον κόσμο του άλλου και δεν έχουν να "σκοτωθούν" για τίποτα , παρά μόνο ως πιόνια σε σκακιέρα άλλων 
 
ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Εάν σταματήσει αυτή η αντιπαλότητα, προς τα που θα εκτονώνεται η απογοήτευση της κοινωνίας, ποια άλλη βαλβίδα εκτόνωσης θα βρούμε, από που αλλού θα βρίσκουμε "πολεμικές" εικόνες για τα ΜΜΕ και λόγους η μια πολιτική δύναμη να σπιλώνει την άλλη
 
Φόβος και τρόμος συνεπώς κυριαρχεί στο μέρος εκείνο του πολιτικοοικονομικού συστήματος που έχει επενδύσει στην διαιώνιση μιας τέτοιας αντιπαλότητα. 
 
Αυτό, θα κάνει τα πάντα για να μην γίνουν οι εκδηλώσεις και εάν γίνουν να αποτύχουν.
 
Αυτό είναι ο πραγματικός αντίπαλος
 
Δείξτε τους λοιπόν ότι, ¨δεν μασάτε άλλο κουτόχορτο ¨, ότι τους ¨πήρατε χαμπάρι¨, ότι, δεν θα σας ξεγελάσουν  αυτήν την φορά.
 
Δείξτε τους ( και οι δύο πλευρές ) ότι είστε ιδεολογικά ανώτεροι.
 
Στην δημοκρατία άλλωστε, ¨'όλοι οι σωστοί ¨ χωράνε.
 
 
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis