Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:06 | 25/01/2015

 

Το πόσοι θα ήθελαν να γνωρίζουν τέτοιου είδους λεπτομέρειες πριν την εκάστοτε πτήση τους δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο αυτό που λένε «φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά» έχει κάποια βάση. Έτσι σκέφτηκε και η εταιρία Vanilla Pixe, η οποία λανσάρει μια νέα εφαρμογή για smartphones που μας προειδοποιεί για τον κίνδυνο της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας.

Η εφαρμογή ονομάζεται «Am i going down?», δηλαδή «Θα πέσω;» και φροντίζει να καθησυχάσει τους χρήστες παρέχοντας τους πληροφορίες που βασίζονται σε στατιστικά στοιχεία για την αξιοπιστία των αεροπορικών εταιρειών και των αεροπλάνων.

Θα πέσει το αεροπλάνο σου; – Εφαρμογή σε ενημερώνει βάσει στατιστικών

Η έμπνευση αυτή οφείλεται στην φοβία της συζύγου του δημιουργού της συγκεκριμένης εφαρμογής, η οποία αρνούνταν κατηγορηματικά να ανέβει σε αεροπλάνο, καθώς δεν άντεχε να σκέφτεται την πιθανότητα συντριβής. Έτσι, ο ίδιος αποφάσισε να δημιουργήσει μια φιλική προς τον επιβάτη εφαρμογή που θα τον καθησυχάζει και θα του προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για ο αεροσκάφος με το οποίο σκοπεύει να ταξιδέψει.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για το λογισμικό iOS, ενώ σύντομα αναμένεται να την απολαύσουν και οι χρήστες Android. Τολμάς να την κατεβάσεις;

 

http://www.koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis