Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 05/10/2017

Ιδιαίτερα αδίστακτοι, σε σημείο που θα τον άφηναν να πεθάνει, ήταν οι απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη, σύμφωνα με την αστυνομία.  

Αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση, υπογραμμίζουν ότι οι απαγωγείς  δεν είχαν καμία αναστολή να τον αφήσουν να πεθάνει λόγω επιβάρυνσης της υγείας του, ή ακόμα και να τον σκοτώσουν εάν «στράβωνε» η απαγωγή.

 

[custom:google-ads]


«Επιπροσθέτως, οι απαγωγείς από το πρώτο διάστημα είχαν υπερτονίσει ότι δύνανται να κρατήσουν τον απαχθέντα για μεγάλο χρονικό διάστημα, εφόσον η οικογένεια δεν ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις τους, ήτοι οι απαγωγείς έμεναν πιστοί στο πλάνο που είχε τεθεί και τις οικονομικές επιδιώξεις που είχαν προαποφασισθεί, στην επίτευξη των οποίων ήταν διατεθειμένοι να φτάσουν με οιοδήποτε κόστος ως προς την ζωή και την υγεία του Μιχάλη Λεμπιδάκη» αναφέρεται στη δικογραφία.

Άνδρες των ειδικών δυνάμεων ψάχνουν στοιχεία στα άγνωστα κρησφύγετα, που θα τους οδηγήσουν στα άτομα. Πάντως οι συλληφθέντες έχουν αρχίσει ήδη να αλληλοκατηγορούνται για τη συμμετοχή και τους ρόλους της στην απαγωγή. Ωστόσο δεν έχουν ονοματίσει άλλους δράστες, αφού δεν γνώριζαν περισσότερους από δύο ο καθένας.

Κάθε sms των απαγωγέων …«σταύρωση» για την οικογένεια, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς» και προσθέτει: «Θα σας στείλουμε το δάχτυλό του. Θα σας τον στείλουμε νεκρό» απειλούσαν στα μηνύματα, που έστελναν στην οικογένεια.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ασύλληπτων δραστών, καθώς όπως εκτιμούν, μετά και τη μαρτυρία του ίδιου του Μ. Λεμπιδάκη, είναι τουλάχιστον 20.

Πηγή: alphatv.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis