Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:01 | 02/12/2014

 

Από τη σπατάλη στην τσιγγουνιά έχει περάσει ο τομέας της Άμυνας όπως παρατήρησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Νίκο Δένδια.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η σημερινή πραγματικότητα στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ συμμετείχαν η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο αρμόδιος υπουργός, Ν. Δένδιας, σχολίασε περαιτέρω ότι απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τον κ. Θεοδωράκη και τα στελέχη του κινήματος που τον συνόδευαν, κατά τη διάρκεια της απόρρητης ενημέρωσης, ενώ ο κ. Θεοδωράκης μετέφερε κάποιες σκέψεις για διάφορα θέματα και την αμυντική πολιτική.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο είναι στη διάθεση των κομμάτων για ενημέρωση στα θέματα της αμυντικής πολιτικής.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στη μείζονα κρίση που πλήττει τη χώρα, η οποία όμως «δεν έχει επηρεάσει το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών επειδή ο στρατός επαγρυπνεί».

«Το αίσθημα ασφαλείας είναι η αναγκαία προϋπόθεση για να έλθει κάποια στιγμή η πολυπόθητη ανάπτυξη» πρόσθεσε και ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για την εμπέδωση αυτού του αισθήματος ασφαλείας στους Έλληνες.

Εκτίμησε ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για περικοπές σε θέματα ασφαλείας, εξαιρουμένων της ορθολογικοποίησης των δαπανών και των διαφόρων «μαζεμάτων» που πρέπει να γίνουν, ώστε με λιγότερες δαπάνες να έχουμε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και εξήρε τις γνώσεις του κ. Δένδια προς αυτή την κατεύθυνση.

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis