Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 16/08/2017

Δραστηριότητες από το Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΘΕΠ ΣΝΔ 2017), που αφορούν τα σκέλη Ντουμπρόβνικ-Τεργέστη σε εντυπωσακές φωτογραφίες. Ο φετινός ΘΕΠ διεξάγεται με τo πλοίο γενικής υποστήριξης ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. 

Στο ΘΕΠ συμμετέχουν 125 Ναυτικοί Δόκιμοι, αντιπροσωπεία σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών (2 από ΣΣΕ – 2 από ΣΙ – 3 από ΣΣΑΣ – 1 από ΣΑΝ), 2 Ναυτικοί Δόκιμοι από Αίγυπτο, 2 από ΗΠΑ, 2 από Ισπανία, 2 από Ιταλία και 2 από Ρουμανία καθώς και 1 Αξιωματικός του Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου, 1 του Μαυροβούνιου και 2 της Ρουμανίας.

Σκοπός του ΘΕΠ είναι η εξοικείωση των Ναυτικών Δοκίμων με τη θάλασσα, η πρακτική εκπαίδευση εν πλω, η απόκτηση ναυτικών γνώσεων και εμπειρίας καθώς και η προβολή του Πολεμικού Ναυτικού και της Ελληνικής Σημαίας στους λιμένες κατάπλου.

 


 


 


 


 


 


 


 


 

Δείτε το βίντεο/slideshow στο τέλος με δραστηριότητες από το Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΘΕΠ ΣΝΔ 2017), που αφορούν στα σκέλη Ντουμπρόβνικ-Τεργέστη. Στο βίντεο θα δείτε: 


• Εκπαίδευση εν πλω Ναυτικών Δοκίμων
• Εκπαίδευση εν πλω Ναυτικών Δοκίμων Ξένων Κρατών
• Δραστηριότητεςεν όρμω λιμένα Ντουμπρόβνικ
o Κατάπλους στο λιμένα Ντουμπρόβνικ
o Επίσκεψη Κυβερνήτου ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ Αντιπλοίαρχου Αδαμάντιου Χριστοδούλου ΠΝ στον Περιφερειάρχη Ντουμπρόβνικ κ. Nikola Dobroslavic και στο Δήμαρχο Ντουμπρόβνικ κ. Mato Frankovic.
o Επίσημο γεύμα επί του Πλοίου, στο οποίο παρέστη αντιπροσωπεία Αξιωματικών του Ναυτικού Κροατίας 
• Δραστηριότητες εν όρμω λιμένα Τεργέστης
o Κατάπλους στο λιμένα Τεργέστης.
o Επίσκεψη Κυβερνήτου στον Αντινομάρχη Τεργέστης κ. Rinaldo Argenteri, στο Δήμαρχο Τεργέστης κ. Roberto Dipiazza και στον Υπολιμενάρχη του λιμένα Τεργέστης Πλοίαρχο Ugo Foghini.
o Επίσκεψη Κυβερνήτου στην Πρόξενο της Ελλάδας στην Τεργέστη κα. Μαρίνα Κέδρος Παππά.
o Επίσκεψη Κυβερνήτου, Αξιωματικών και Ναυτικών Δοκίμων στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Τεργέστης και στο μουσείο της ελληνικής κοινότητας Τεργέστης, όπου τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. Στυλιανός Ρίτσος.
o Παράθεση δείπνου στον Κυβερνήτη και Ύπαρχο από την Πρόξενο της Ελλάδας στην Τεργέστη.
o Παράθεση δεξίωσης επί του πλοίου στην ελληνική κοινότητα, και στις τοπικές πολιτικές και στρατιωτικές αρχές. 
o Επισκεπτήριο κοινού επί του πλοίου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis