Θερμή υποδοχή για τον τραυματία Αστυνομικό που νοσηλευόταν στο Ισραήλ (ΦΩΤΟ)

ΛΕΜΕΣΟΣ
Θερμή υποδοχή για τον τραυματία Αστυνομικό που νοσηλευόταν στο Ισραήλ (ΦΩΤΟ)
λήθος κόσμου υποδέχτηκε τον αστυνομικό Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά τη φονική επίθεση στον Ύψωνα. 
 
"Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς οι οποίοι έκαναν ένα θαύμα, στην Κύπρου και τους γιατρούς στο Ισραήλ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά" είπε ο Γιώργος κατά την άφιξη του.
 
"Αυτό που έχω να πω είναι ότι χαιρόμαστε σαν Αστυνομία για την επιστροφή του συναδέλφου, ο οποίος επέστρεψε πίσω γερός και δυνατός. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Αστυνομίας, ο οποίος ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή" ανέφερε ο  Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού Νίκος Νίκου.
 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
 
 
Στο αεροδρόμιο θα τον παραλάβουν ο Βοηθός Αρχηγός της Αστυνομίας, Χριστάκης Μαυρής, εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, ο αστυνομικός που βρισκόταν μαζί του σε περιπολία το βράδυ της συμπλοκής καθώς και η οικογένειά του.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 
 
Η φονική συμπλοκή
 
Ήταν στις αρχές Μαΐου, όταν ο Γιώργος Γεωργίου μαζί με άλλο Αστυνομικό, πραγματοποιήσαν περιπολία στον Ύψωνα, όταν εντόπισαν ένα ύποπτο όχημα. Στην προσπάθεια τους να πλησιάσουν το αυτοκίνητο για έλεγχο, οι επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ. Αποτέλεσμα ο τραυματισμός του αστυνομικού. 
 
Η κατάσταση του Γεωργίου ήταν τέτοια που χρειάστηκε η μεταφορά του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στο Ισραήλ για να χειρουργηθεί.