Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:02 | 04/02/2018

Σειρά επαφών είχε το Σαββατο 3/2/2018 αντιπροσωπεία της ΠΟΑΞΙΑ στην Ξάνθη με τοπικούς θεσμικούς και  αυτοδιοικητικούς φορείς, που βρίσκεται αυτο το διήμερο 3 και 4/2/2018 στη Θράκη, στο πλαίσιο της Κοπής Βασιλόπιτας της Ένωσης  Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Αρχικά ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Κατσιαμακας μαζί με τον Γ.Γ. Ανδρέα Βέλλιο , τον Γ' Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο   ΕΑΑΜΘ Αναστάσιο Δραγουδακη και τον Οργανωτικό Γραμματέα της ΠΟΑΞΙΑ κ Πρόεδρο Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών κ.Στελιο Καρακούδη συναντήθηκαν με τον Διευθυντή Αστυνομιας Ξάνθης κ.Καραμανλή Ιωάννη. Στο γραφειο του στη ΔΑ Ξάνθης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία των υφιστάμενων υπηρεσιών ευθύνης του , προβλήματα που έχουν ανακύψει κατα τη διαρκεια που ηγείται της υπηρεσίας καθώς και όλες οι πρόσφατες εξελίξεις των ουσιαστικών θεμάτων που αφορούν το προσωπικό του Σώματος.

Εν συνεχεία έλαβε χώρα καθορισμένη εθιμοτυπική επίσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ.Κωνσταντίνο Ζαγναφερη στο γραφείο του, στον οποίο τέθηκαν υπόψη τα ζητήματα , ενώ ο ίδιος ανέλυσε τις προσδοκίες του και την ποιότητα συνεργασίας του με τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής ευθύνης του. Δήλωσε ευχαριστημένος με τη συνεργασία του με την Αστυνομία, οτι είναι δίπλα στο Σώμα και προσπαθεί να συμβάλλει στις διάφορες υπηρεσιακές ανάγκες.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έλαβε χώρα συνάντηση της μικτής Αντιπροσωπείας ΠΟΑΞΙΑ και του ΔΣ της ΕΑ.ΑΜΘ με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ.ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ Χαράλαμπο, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, τέως μέλους της Ένωσης Αξιωματικών ΑΜΘ , Υποστράτηγου ε.α ΓΚΟΔΟΣΙΔΗ Γιώργου οι οποίοι έθεσαν τα ζητήματα του Δήμου, την τακτική συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές για ζητήματα μικτής αρμοδιότητας, σε κλίμα φιλικό.

Ο κ. Δήμαρχος προσκεκλημένος θα παρευρεθεί και στην εκδήλωση της ΕΑ.ΑΜΘ που φέτος λαμβάνει χώρα στην πόλη του και δήλωσε αρωγός τόσο των προσπαθειών των αστυνομικών της Ξάνθης όσο και των δράσεων των συνδικαλιστικών σωματείων τους.




 

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis