Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:02 | 17/02/2019

Θεσμός εξωστρέφειας, ψυχαγωγίας και κυρίως αλληλεγγύης έχει καταστεί η ετήσια συνάντηση του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού του αστυνομικού τμήματος Τριφυλίας και αυτό πιστοποιήθηκε και το βράδυ της Παρασκευής για τέταρτη συνεχή χρονιά στην εκδήλωση που διεξήχθη στο γεμάτο κόσμο κέντρο «Στεφανής» στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας.

Η τέταρτη συνάντηση – χοροεσπερίδα, που διοργανώθηκε για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού των αστυνομικών τμημάτων καθώς και μεταξύ αυτού και των φορέων, Αρχών και των κατοίκων της περιοχής, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και σκοπό, όπως άλλωστε και οι προηγούμενες. Αστυνομικοί και υπάλληλοι της ΕΛ.ΑΣ., με τις οικογένειές τους, έσμιξαν με φίλους από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας και τη Μεσσηνία, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις των αυξημένων καθηκόντων τους, τα προβλήματα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας και διασκέδασαν όλοι μαζί! Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα από το Βασίλη Στρίγγα, εκ μέρους του αστυνομικού προσωπικού του Α.Τ. Τριφυλίας, ο οποίος αναφέρθηκε σε «Μία ακόμα ετήσια συνάντηση που σκοπό έχει τη σύσφιξη σχέσεων του προσωπικού με τους πολίτες της Τριφυλίας.

[custom:google-ads]

Μια συνάντηση εξωστρέφειας, διασκέδασης αλλά κυρίως αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια…». Το συντονισμό της εκδήλωσης είχαν μαζί με το Βασίλη Στρίγγα, η Νίκη Κρίθη, η Ιωάννα Μπαρδούτσου και ο Αναστάσιος Λιακάκης.

Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, αστυνομικός διευθυντής, Παναγιώτης Πούπουζας, μετά τις ευχές του, σημείωσε ότι, «εμείς οι αστυνομικοί να κάνουμε και αυτοκριτική γιατι χωρίς αυτοκριτική δε μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες στον πολίτη» και ακολούθως τόνισε πως, «το ’18, από πλευράς εγκληματικότητας, το ’χω πει και σε συνεντεύξεις και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να μιλάω δημόσια, δεν υπήρχε βαριά εγκληματικότητα, όπως και το ’17. Θα έλεγα, εστιάζεται η εγκληματικότητα σε μικροπαραβατικότητα, σε κλοπές δηλαδή. Άλλωστε μην ξεχνάμε, το έγκλημα είναι ασθένεια της ίδιας της κοινωνίας και ενίοτε έχουμε και καμία επιδημία, κ. πρόεδρε του Δικηγορικού Συλλόγου, όμως επιδημία εδώ και δύο χρόνια δεν έχουμε…».

Καταλήγοντας ανέφερε ότι, «θα ήθελα να πως σε όλους ότι, η βάση της αστυνόμευσης είναι η συνεργασία του πολίτη με την αστυνομία. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας. Εάν δε βοηθήσει ο πολίτης την αστυνομία, η αστυνομία δε μπορεί να βελτιωθεί…».

Με τη σειρά του, ο διοικητής του Α.Τ. Τριφυλίας, αστυνομικός υποδιευθυντής, Γεώργιος Κρυοβρυσανάκης, τόνισε ότι, «χαιρόμαστε που είστε όλοι δίπλα μας. Το να μιλήσει κάποιος για την κρίση, σ’ αυτές τις εποχές που ζούμε, είναι πολύ δύσκολο διότι θα πρέπει να μιλήσει είτε για αριθμούς είτε για ανθρώπους. Συνήθως μιλάμε για αριθμούς και αυτό είναι λάθος διότι ξεχνάμε τους ανθρώπους, όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάνουμε μία εκδήλωση με καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό. Να βοηθήσουμε ανθρώπους, συνανθρώπους μας…».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία τόσο για εμάς τους συναδέλφους προκειμένου να συσφιχτούν οι σχέσεις μας απαλλαγμένοι από οποιαδήποτε υπηρεσιακή σχέση – εξάρτηση, όσο και για το Α.Τ. Τριφυλίας προκειμένου να αναδείξει το κοινωνικό προφίλ του».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, εξέφρασε «ένα μεγάλο ευχαριστώ» στην αστυνομία, προσθέτοντας ότι «απ’ τη μεριά του δήμου, να ξέρετε, ανυστερόβουλα θα είμαστε πάντα μαζί σας. Είναι κοινή συνείδηση γιατί κι εμείς κι εσείς και όλοι θέλουμε το καλό της κοινωνίας…».
Από τους διοργανωτές της εκδήλωσης, ο αστυνόμος Βασίλης Παρασκευόπουλος, επεσήμανε ότι, τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στις οικογένειες θυμάτων τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη πριν από λίγο καιρό στην περιοχή και εξέφρασε ευχαριστίες στους διαχρονικούς ευεργέτες του Α.Τ. Τριφυλίας, εφοπλιστή, Κώστα Αρνόκουρο, για την οικονομική ενίσχυση που προσέφερε, και εφοπλιστή και υποψήφιο δήμαρχο Τριφυλίας, Γεώργιο Λεβεντάκη, ο οποίος ήταν παρών και προσέφερε το ποσό των 1.000 ευρώ για το σκοπό της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια το γλέντι «άναψε» με χορούς και τραγούδια, ενώ ξεχώρισε για τις ερμηνείες του σε παραδοσιακά τραγούδια ο αστυνόμος Βασίλης Παρασκευόπουλο.

Στην εκδήλωση, συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Θανάσης Πετρόπουλος, με μέλη του Δ.Σ. του Δ.Σ.Κ., ο τμηματάρχης της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, Αναστάσιος Δεληγιάννης, ο διοικητής του Α.Τ. Γαργαλιάνων, Νικόλαος Γεωργακόπουλος, ο διοικητής της Π.Υ. Γαργαλιάνων, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Τριφυλίας και υποψήφιος δήμαρχος, Στάθης Ανδρινόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος, Περικλής Μαντάς, οι αντιδήμαρχοι, Παναγιώτης Τσίγγανος, Γιάννα Κωνσταντέλου, Γιάννης Μερκούρης, Γιάννης Κατσούλας και Γιώργος Τσακανίκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τριφυλίας, Μαρία Πανουσιοπούλου, Γιάννης Αδρακτάς, Τάσος Αδρακτάς, Αλέκος Κουτρουμπής και Γιώργος Ασημακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Γιάννης Αδαμόπουλος, οι τέως δήμαρχοι, Αετού, Δημήτρης Δριμής και Αυλώνος, Γιάννης Φιλντίσης, οι τέως αντιδήμαρχοι Κυπαρισσίας, Δημήτρης Χρονόπουλος και Θεόδωρος Γκρίτζαλης, η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας, Χάιδω Παναγιωτοπούλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Δημήτρης Τερζής, οι πρόεδροι του Α.Ο.Κ., Νίκος Παππάς, ΔΙΩΝ, Γιώργος Γεωργιόπουλος και Α.Σ.Τ., Αναστάσιος Τσιμπλής και τα πολιτικά στελέχη της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης, Δημήτρης Αναστασόπουλος και Χρύσανθος Αθανασόπουλος, o πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας, Παναγιώτης Στρατικόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα, Παναγιώτης Καλκαβούρας  και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Τριφυλίας, Γιώργος Φωτεινός με μέλη της Τοπικής Επιτροπής.

Πηγή: tharrosnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis