Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:28 | 10/05/2016

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας στην Γλυκή Θεσπρωτίας όπου εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας, αποκεφαλισμένος μέσα σε ένα στάβλο, ένας 25χρονος άντρας. 

Από την ιατροδικαστική έρευνα προέκυψε ότι το θύμα πριν αποκεφαλιστεί είχε δεχθεί πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο μία φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost o 25χρονος πρώτα πυροβολήθηκε στον λαιμό και έπειτα ακολούθησε ο αποκεφαλισμός, γεγονός που δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτό κατά την αυτοψία.

Ο χρόνος του θανάτου, υπολογίζεται στις εννέα το βράδυ της Κυριακής. Στο ακέφαλο πτώμα, δεν υπήρχαν εκδορές, ούτε το παραμικρό τραύμα, γεγονός που δείχνει ότι δεν προηγήθηκε πάλη και μάλλον το θύμα δεν πρόλαβε να φέρει καμία αντίσταση.

Το φρικτό έγκλημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες παρά τις έρευνες των αστυνομικών στη περιοχή, το κεφάλι του άτυχου 25χρονου δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Ο άτυχος άντρας ήταν τσοπάνης στο κοπάδι του κτηνοτρόφου όπου βρέθηκε αποκεφαλισμένος. Ο νεαρός, είχε έρθει στην περιοχή πριν από δύο μήνες και ζήτησε να δουλέψει, ενώ οι αστυνομικές αρχές ερευνούν με προσοχή την δράση του στην Αλβανία, καθώς φέρεται να έχει εμπλακεί σε παράνομες πράξεις. 

Μάλιστα, όπως προκύπτει από την έρευνα, φαίνεται ότι έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης στην Αλβανία, ενώ εξετάζεται επίσης η εμπλοκή του με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα εκτιμάται ότι ο δράστης θέλησε με τον αποκεφαλισμό να εξαφανίσει τα ίχνη του πυροβολισμού που είχαν προηγηθεί.

Στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν στην έρευνα αναμένεται να προκύψουν και από τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε το θύμα, για τα οποία έχει ζητηθεί άρση του απορρήτου.

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis