Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:26 | 23/05/2019

Συνελήφθησαν στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, τρία άτομα, που μετέφεραν οργανωμένα, με δύο αυτοκίνητα, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν περίπου (36) κιλά ακατέργαστης κάνναβης και δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα

Συνελήφθησαν, σήμερα (23-05-2019) το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τρία άτομα, που μετάφεραν οργανωμένα, με δύο αυτοκίνητα, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς, δύο άνδρες, ηλικίας 44 και 50 ετών και μία 40χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ο 44χρονος, γιατί μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, (28) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (35) κιλών και (950) γραμμαρίων.

[custom:google-ads]

Επίσης, στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν και ένας 50χρονος και μία 40χρονη, οι οποίοι επέβαιναν σε άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και λειτουργούσαν ως προπομποί, ελέγχοντας το δρομολόγιο και διευκολύνοντας τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά , κατασχέθηκαν:

  • (28) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (35) κιλών και (950) γραμμαρίων,
  • δυο οχήματα,
  • τρία κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis