Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 19/05/2018

Την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού με γκαζάκια στην είσοδο του υποκαταστήματος τράπεζας στην ανατολική Θεσσαλονίκη στις 6 Μαΐου 2018, ανέλαβε η αναρχική ομάδα «Μαύρος Πυρήνας Οργής».

Με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η ομάδα αναφέρει πως στόχος ήταν τόσο η πρόκληση υλικών ζημιών, όσο και η διατάραξη της «ήρεμης και ειρηνικής κοινωνία της περιοχής».

«Ορκισμένοι εχθροί του σάπιου κράτους και της γεμάτης μιζέρια και εκμετάλλευση κοινωνίας . Κάθε φωτιά, για εμάς είναι μια πράξη ελευθερίας. Στεκόμαστε απέναντι στη σαπίλα της πόλης, και είμαστε πλέον έτοιμοι να ανατρέψουμε αυτό που βιώνουμε καθημερινά - τόσα χρόνια, την όρεξη για αδράνεια! Με μόνη μας σκέψη, την επίθεση, Σάββατο βράδυ- ημέρα διασκέδασης – ξέφρενης – καταχρήσεων, πάρτι και χημείας για «συντρόφους» και μη, εμείς επιλέξαμε να οργανωθούμε και να επιτεθούμε σε με φιλήσυχη γεμάτη « ασφάλεια», εταιρίες σεκιούριτι και κάμερες - γειτονιά», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

«Η επίθεση μας είχε, ως στόχους – εκτός από την πρόκληση υλικών καταστροφών, λόγω του μίσους και της απέχθειας που έχουμε για τις τράπεζες – να Αναταράξει την ήρεμη και «ειρηνική» κοινωνία της περιοχής.

Ήρθε ο καιρός για μια νέα Αναρχία, την Αναρχία της Πράξης.

Μαύρος Πυρήνας Οργής», προσθέτουν.


iefimerida.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis