Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:16 | 26/09/2019

Η αντιμετώπιση του παρεμπορίου και η εντατικοποίηση ελέγχων δεσποζόμενων ζώων ήταν τα θέματα που συζήτησαν σήμερα ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Χρήστος Μπουλούμπασης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής.

 

Της Χριστίνας Μισιρλή 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να συζητήσουν αναλυτικά το θέμα της αντιμετώπισης του παρεμπορίου καθώς και την εντατικοποίηση ελέγχων δεσποζόμενων ζώων και αντιμετώπισης θεμάτων κακοποίησης τους.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, παρουσία και της εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα διαχείρισης αδέσποτων, Μαρίας Αρβανιτίδου.

“Σκοπός ήταν γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να δούμε πως θα δρομολογήσουμε το θέμα του παρεμπορίου. Στις προθέσεις της διεύθυνσης αστυνομίας είναι να “χτυπηθεί” το παρεμπόριο. Για εμάς στο δήμο είναι και προεκλογική δέσμευση” δήλωσε στο ThessToday.gr, ο κ. Δαγκλής.

Σύμφωνα με τον κ. Δαγκλή, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ετοιμαστεί μία μεγάλη επιχείρηση για την πάταξη του παρεμπορίου σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Πηγή:  thesstoday.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παιδάκι φθάνει εγκαίρως στο νοσοκομείο χάρις τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και Ο.Π.Κ.Ε. -Βίντεο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis