Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 21/01/2020

Μέτρα για την αποτροπή παραβατικών πράξεων, οι οποίες το τελευταίο διάστημα καταγράφουν άυξηση στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία.

Η παρουσία των αστυνομικών τόσο στα Πεύκα όσο και και στο Ασβεστοχώρι έχει αυξηθεί.

Σκοπός της ενισχυμένης αστυνομικής παρουσίας είναι η αποτροπή φαινομένων παραβατικότητας και η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.

Στις περιοχές θα περιπολούν τόσο αστυνομικοί από την ομάδα Ομάδα Άμεσης Αντιμετώπισης Συμβάντων, γνωστοί και ως "Μαύροι Πάνθηρες" αλλά και από την Άμεση Δράση.

Το γεγονος της αύξησης της αστυνομεύσης στην περιοχή αναφέρει και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook:

"Η Ομάδα Άμεσης Αντιμετώπισης Συμβάντων και δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δίπλα στους πολίτες των Πεύκων και του Ασβεστοχωρίου, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας τους".

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα είναι αυξημένη η παρουσία "πανθήρων", ενώ τη νύχτα των δυνάμεων της Άμεσης Δράσης.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο διάστημα ομάδα κακοποιών έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων στα Πεύκα, με τις καταγγελίες για επιθέσεις σε βάρος πολιτών να διαδέχονται η μία την άλλη.

Δείτε φωτογραφίες της ΓΑΔΘ από την παρουσία των αστυνομικών σε Πεύκα και Ασβεστοχώρι:

elas2.jpg

elas4.jpg

 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis