Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:27 | 31/05/2017

Συναγερμός σήμανε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν άγνωστος τηλεφώνησε λέγοντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο υπόγειο του δικαστικού μεγάρου.

Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά πριν ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης άγνωστος τηλεφώνησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis και ανέφερε πως υπάρχει βόμβα.

Το δικαστήριο σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, είναι άδειο εκτός από μία αντιπροσωπεία του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς που παραμένουν στο σημείο, με δική τους ευθύνη.

Μάλιστα, οι διαδηλωτές -μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς-  θα παραμείνουν εντός του Δικαστικού Μεγάρου μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα, για να διασφαλίσουν ότι δεν θα γίνει κανένας πλειστηριασμός.

Άνδρες της αστυνομίας ερευνούν το  δικαστήριο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει τοποθετηθεί βόμβα.

Όλοι οι πλειστηριασμοί που ήταν προγραμματισμένοι, για σήμερα ματαιώθηκαν λόγω του τηλεφωνήματος για βόμβα ενώ η συμβολαιογράφος αποχώρησε από την έδρα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Τετάρτη πραγματοποιούνται πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο, γεγονός που προσελκύει αρκετό κόσμο λόγω των αντιδράσεων του Συντονισμού Συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών της Α’ κατοικίας.

Πηγή: seleo.gr, thessnews.gr,  iefimerida.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis