Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 10/09/2020

Σε καραντίνα στο Στρατόπεδο Σχη (ΠΖ) Κωνσταντίνου Τσάκαλου (ΚΕΥΠ), βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport θετικό κρούσμα νεαρού στρατιώτη που παρουσιάστηκε για την έκτιση της θητείας του και όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης της νόσου covid-19.

7 με 10 Σεπτεμβρίου είναι οι ημερομηνίες κατάταξης της 2020 Ε΄/ΕΣΣΟ και σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση θα υποβάλλονται σε τεστ όλοι οι νεοσύλλεκτοι.

Στο ΚΕΥΠ βρέθηκε ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ από Αθήνα - τα τοπικά Κλιμάκια είναι σε καραντίνα από την Τρίτη - και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα από τα τεστ επέστρεψε θετικό.

Για το αποτέλεσμα ενημερώθηκε άμεσα το Κέντρο θέτοντας τον στρατιώτη, που είναι ασυμπτωματικός, σε καραντίνα. Σε ανάλογες περιπτώσεις οι υπηρεσίες του Στρατού έχουν λάβει πέραν του δέοντος μέτρα για την προστασία όλου του στρατιωτικού προσωπικού μην επιτρέποντας καμία διάδοση του νέου κορωνοϊού.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός στρατιώτης δεν είναι μέσα στα τέσσερα νέα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, καθώς το αποτέλεσμα δεν είχε βγει μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (9/9).

lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis