Θεωρείται ο πυροβολισμός του Μάικλ Μπράουν από τον αστυνομικό Ντάρεν Γουίλσον ανθρωποκτονία βάσει του νόμου του Μιζούρι; - Δήλωση του εισαγγελέα

ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Θεωρείται ο πυροβολισμός του Μάικλ Μπράουν από τον αστυνομικό Ντάρεν Γουίλσον ανθρωποκτονία βάσει του νόμου του Μιζούρι; - Δήλωση του εισαγγελέα
Ο αστυνομικός Ντάρεν Γουίλσον - ο οποίος πυροβόλησε θανάσιμα τον Μάικλ Μπράουν στο Φέργκιουσον πριν από έξι χρόνια - τέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της έρευνας με αποτέλεσμα οι εισαγγελείς να αρνούνται να ασκήσουν κατηγορίες εναντίον του.

Σύμφωνα με την Fox News, οι ηγέτες των πολιτικών δικαιωμάτων ήλπιζαν ότι ο εισαγγελέας Wesley Bell θα μπορούσε να ξαναρχίσει την έρευνα για την υπόθεση.
 
Μετά από έρευνα πέντε μηνών, ο Μπέλ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν μπορούσε να αποδειχθεί ότι ο Γουίλσον διέπραξε φόνο.
 
Ο Μπέλ είπε σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, "Αν και αυτή η υπόθεση αντιπροσωπεύει μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του Σαιντ Λούις, το ερώτημα προς αυτό το γραφείο είναι απλό: Θα μπορούσαμε να αποδείξουμε πέρα από οποιαδήποτε λογική αμφιβολία ότι όταν ο Ντάρεν Γουίλσον πυροβόλησε τον Μάικλ Μπράουν, διέπραξε δολοφονία ή ανθρωποκτονία βάσει του νόμου του Μιζούρι; Μετά από μια ανεξάρτητη και σε βάθος εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων, δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι το έκανε. "

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δήλωση του αρχηγού του LAPD: "Kάθε μονάδα βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο και πρέπει να αποδείξει την αξία της για να παραμείνει άθικτη"