Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:19 | 21/01/2015

 

Τόσο εγώ ως Βουλευτής, όσο και η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα για τη στήριξη των αξιωματικών και υπαξιωματικών στις Ε.Δ. και στα Σ.Α., διότι χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να διατηρηθεί υγιής η ελληνική κοινωνία και ούτε φυσικά να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της ανάπτυξης.
Στο δύσκολο αγώνα των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξα πάντα αρωγός και συμπαραστάτης, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι υπερβάλλουν εαυτόν στην προσπάθεια τους να επιτελέσουν στο ακέραιο το καθήκον τους, υπό πολύ σκληρές συνθήκες.
Παρά τις αντιξοότητες, η Θεσσαλονίκη έχει ένα ικανοποιητικό δείκτη ασφάλειας. Και αυτό οφείλεται στο φιλότιμο των εργαζομένων στις υπηρεσίες ασφαλείας.
Προσωπικά γνωρίζω τις αδικίες που έχουν γίνει στα εργασιακά και οικονομικά τους δικαιώματα. Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, ώστε αφενός να αποκατασταθούν με την ευκαιρία της εξόδου της πατρίδας μας από το μνημόνιο και αφετέρου να αναγνωριστεί η ιδιαιτερότητα, αλλά και η επικινδυνότητα της εργασίας τους.

Θεσσαλονίκη 20/1/15

*  Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής και υποψήφιος στην

Β΄ Θεσσαλονίκης με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΗΓΗ: skaythess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis