Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:31 | 15/04/2020

Συγκινητική η προσφορά 2.000 Πασχαλινών αβγών στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Θεσσαλονίκης που με πρωτοβουλία και ενέργειες του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρου ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ, προσφέρθηκαν από την εταιρεία "αυγά TSAKIRIS FAMILY" και παραδόθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στους συναδέλφους, από τον ίδιο κιόλας τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ. Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, σε μία, εξίσου, αξιέπαινη πρωτοβουλία του ίδιου του κ. Γενικού, τηρώντας βέβαια πάντοτε όλες τις απαραίτητες υγειονομικές συνθήκες. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμβολική αυτή κίνηση.

Για άλλη μία φορά η Ελληνική Αστυνομία δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό της και στέλνει το μήνυμα του ανθρωπισμού και της αλληλοβοήθειας, τόσο μεταξύ όλων των συναδέλφων, όσο και με όλους τους συνανθρώπους μας!

Όλοι, ανεξαιρέτως, οι Έλληνες Αστυνομικοί βρίσκονται πάντοτε στη μάχη κατά του Κορονοϊού και της εγκληματικότητας, για την προστασία ολόκληρης της Κοινωνίας, 24ώρες το 24ωρο και 7ημέρες την εβδομάδα, εκτελώντας άψογα τα καθήκοντά τους υπό άκρως αντίξοες, επικίνδυνες και ανθυγιεινές συνθήκες. Κάτι που πρέπει, επιτέλους, να το θυμηθεί η Συντεταγμένη Πολιτεία!

Εύχομαι το φετινό Πάσχα να αποτελέσει, για όλους μας όμως, μία μοναδική ευκαιρία αλληλεγγύης και επιστροφής στην ελπίδα!
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο με υγεία, ειρήνη και ευτυχία!

Όλοι οι συνάδελφοί μου εύχομαι με υγεία και δύναμη, πάντα να εκτελούν τις υπηρεσίες τους και όπως ακριβώς πηγαίνουν να εκτελέσουν το λειτούργημά τους, έτσι ακριβώς και να επιστρέφουν πίσω στις οικίες και στις οικογένειές τους, πάντοτε!

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Αντιπρόεδρος ΔΣ ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΕΚΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis