Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:10 | 21/10/2020

"Οι προσπάθειες όλων των αστυνομικών της Θεσσαλονίκης εδώ και λίγες ημέρες εστιάζουν κυρίως στην εφαρμογή των μέτρων κατά του κορoνοϊού" επισημαίνει στο makthes.gr ο αντιπρόεδρος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεόφιλος Παπαδάκης, μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ.  Χρυσοχοΐδη ότι θα ενταθούν οι έλεγχοι με τη συνδρομή μιας νέας αστυνομικής μονάδας, της "Δράσης" με 50 αστυνομικούς, οι οποίοι θα μετατεθούν από Αθήνα και νησιά.

Ο κ. Παπαδάκης τονίζει στο makthes.gr ότι "έχουμε μετατραπεί από αστυνομικό σε... υγειονομικό σώμα, όμως χωρίς τη συνεργασία των πολιτών η εφαρμογή των μέτρων δεν μπορεί να προχωρήσει". 

Σύμφωνα με την ΠΟΑΣΥ πριν από λίγες ημέρες "στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υπάρχουν πάνω από 250 κενές οργανικές θέσεις αστυφυλάκων ενώ παρατηρούνται πάρα πολλές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή, ενώ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, λόγω μειωμένης δύναμης, λειτουργεί μόνο με τέσσερα με πέντε περιπολικά μόλις σε όλη την πόλη, ανά 8ωρη βάρδια εργασίας, όπως δηλαδή από το έτος 1985 που ιδρύθηκε"!

Μελ. Καρ. 

makthes.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προσφορά προς τους ένστολους: Έκπτωση έως 40% στην ασφάλιση οχημάτων από την InsuranceHellas.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis