Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 01/08/2018

Η μεγάλη αστυνομική οικογένεια θρηνεί την απώλεια της συναδέρφου εν ενεργεία Ανθυπαστυνόμου ΣΠΑΝΟΥ Κασσιανής ετών 40 υπηρετούσα εν ζωή στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας Αττικής, του συζύγου της ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ Παναγιώτη ετών 40 καθώς και των δύο τέκνων τους ετών 8 και 5 οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο στη πυρκαγιά της Δευτέρας 23/07/2018 στην περιοχή Μάτι - Αττικής. 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής ήλπιζε έως την ύστατη στιγμή να βρεθεί η οικογένεια σώα, καθόσον από τη πρώτη στιγμή της τραγικής πυρκαγιάς είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη. Δυστυχώς, οι εικασίες και οι ανεπίσημες πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και την Τετάρτη 01/08/2018 στις 12 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία της οικογένειας. 

Είμαστε συντετριμμένοι από τον αδόκητο χαμό της και οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τη λύπη που νιώθουμε. Θεωρούμε τη συναδέρφισσα εξαιρετική περίπτωση ηρωίδας που κοσμεί την αστυνομική οικογένεια και την «ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» και της αξίζουν κάθε τιμή και σεβασμός, τόσο σε αυτή όσο και στην οικογένειά της. Στο ύστατο αντίο θα την αποχαιρετίσει Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης. 

               ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ

Διαβάστε την επίσημη συλλυπητήρια ανακοίνωση : ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

easybaa.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis