Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 06/09/2019
Στοιχεία προκειμένου να λύσουν το μυστήριο του θανάτου της Ελληνοκύπριας, Ιόλης Χατζηλύρα αναζητούν οι Αρχές της πόλης Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία.
 
Οπως μεταδίδουν ξένα Μέσα Ενημέρωσης, οι Αρχές εκτιμούν ότι η 26χρονη δολοφονήθηκε άγρια, λαμβάνοντας υπόψιν και την κατάσταση που εντοπίστηκε νεκρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιόλη Χατζηλύρα βρέθηκε σχεδόν γυμνή με μώλωπες και αίματα, ενώ φαίνεται να κλάπηκαν και προσωπικά της αντικείμενα, όπως το τηλέφωνο και το πορτοφόλι της.
 
Εντοπίστηκε νεκρή στην άλλη πλευρά της πόλης η 26χρονη Ελληνοκύπρια
 
Ωστόσο, μεγάλα ερωτήματα προκαλεί στις Αρχές το γεγονός πως η σορός της 26χρονης βρέθηκε στην άλλη πλευρά της πόλης που διαμένει, ενώ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα reporter.com.cy η νεαρή χρησιμοποιούσε σχεδόν πάντα για τις μετακινήσεις της το τρένο. Σημειώνεται ότι το άψυχο σώμα της ήταν πλησίον των γραμμών, πεταμένο μέσα σε θάμνους.
 
Την ίδια ώρα η αστυνομία της πόλης Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία βρίσκεται μπροστά σε ένα αδιέξοδο, αφού τα στοιχεία που έχει για την υπόθεση είναι ελάχιστα. Αυτή τη στιγμή στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι τελευταίες κινήσεις της άτυχης κοπέλας που ίσως να δώσουν στις αρχές το επόμενο κομμάτι για την συμπλήρωση του παζλ της υπόθεσης.
 
Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του ο αδελφός της 26χρονης, Αλέξανδρος-Μιχαήλ Χατζηλύρας, μιλώντας στην ιστοσελίδα Brisbane Times, ανέφερε πως είχε να δει την αδελφή του από το 2016, όταν αυτή επέστρεψε στην Αυστραλία με τον πατέρα τους.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis