Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 10/01/2021

Eνα περίεργο περιστατικό με τη σύλληψη Τούρκου πριν από μερικές ημέρες στη Λεωφόρο Αθηνών σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία. Όλα έγιναν στα μέσα Δεκεμβρίου έπειτα από τυχαίο έλεγχο αστυνομικών σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο συγκεκριμένος άνδρας μαζί με μία Ελληνίδα. Ο συναγερμός, σήμανε γι' αυτές τις φωτογραφίες ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσίασε το OPEN, τις οποίες βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο κινητό του τηλέφωνο.

Σε αυτές βλέπουμε τον 32χρονο, με διπλή υπηκοότητα, συριακή και τουρκική, να φωτογραφίζεται, κρατώντας βαρύ οπλισμό ακόμα και μέσα σε χαλάσματα, τα οποία πιθανότατα είναι από κάποιο από τα μέτωπα της Συρίας, όπως λένε αστυνομικοί. Όπως είναι φυσικό, το επίπεδο συναγερμού χτύπησε «κόκκινο» και με την υπόθεση ασχολήθηκαν από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής μέχρι την Αντιτρομοκρατική, όπου διενέργησαν όλες αυτές τις ημέρες εξονυχιστικούς ελέγχους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ευλαμπίας Ρέβη για το OPEN TV, σε βάρος του δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία, ενώ το όνομά του δεν υπάρχει - κατά τις ίδιες πηγές - σε καμία κόκκινη λίστα των Αρχών διεθνούς ασφαλείας ούτε υπάρχει για εκείνον Ερυθρά Αγγελία. Κατά τον έλεγχο επάνω του, όμως, βρέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ αντιστάθηκε και κατά των αστυνομικών και σύμφωνα με το Ανοιχτό Κανάλι, διαπιστώθηκε ότι στη χώρα μας ζει παράνομα και έτσι διατάχθηκε η διοικητική του απέλαση.

Τώρα αναφορικά με την γυναίκα που ήταν μαζί του. Στην κατοχή της βρέθηκε μέχρι και πλαστή ταυτότητα, όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες η ίδια είναι φέρεται να είναι γνώριμη των Αρχών για παλαιότερη υπόθεση με διακίνηση μεταναστών για την οποία, με βάση ασφαλείς πηγές, φέρεται να είχε καταδικαστεί.

Δείτε τις φωτογραφίες στο ρεπορτάζ της Ευλαμπίας Ρέβη

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis